Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Account Manager till Nrlyze!

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en initiativrik person som älskar försäljning och långsiktiga affärsrelationer? Vill du samtidigt vara del av ett bolag i Scaleup-fasen som ligger i framkant med hållbara energilösningar? Om så är fallet är rollen som Account Manager hos Nrlyze helt rätt för dig! Nrlyze är en innovativ Scaleup som arbetar med att optimera energisystem inom fastighetsbranschen. De använder AI-baserade algoritmer för att analysera och förbättra fastigheters värmesystem, vilket minskar uppvärmningskostnader och CO2-utsläpp med upp till 20%. Våra kunder inkluderar fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och tekniska installatörer i Norden, med en global vision för framtiden. I rollen som Account Manager hos Nrlyze kommer du vara en av bolaget viktigaste spelare. Du kommer självständigt äga hela säljprocessen, allt från första kontakt med kund till avtal & avslut. Detta självklart med stöttning från kompetenta kollegor som besitter hög kompetens från branschen. Vidare innefattar din roll följande: - Initiera kontakt med nya kunder över telefon. - Organisera och hålla möten, både fysiskt & digitalt. - Representera Nrlyse på diverse branschmässor. - Arbeta enligt uppsatta mål med syfte att bidra till ökad expansion och ökad kundnöjdhet. - Skapa förtroendeingivande och rådgivande relationer till kunderna. Varför ska du arbeta hos Nrlyze? Du får vara en del av Nrlyzes extremt spännande expansionsresa där du erbjuds ett attraktivt optionsprogram en lönemodell utan tak, med fast grundlön plus provision. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag. Hos oss har du nära till beslut, vilket innebär att du snabbt kan påverka och göra skillnad. Dessutom får du ständigt utmanas och utvecklas för att uppnå din maximala potential.

Personprofil
Vi tror att du besitter erfarenheter inom försäljning antingen B2B eller B2C och vill till ett bolag i Scaleup fasen. Du är lite av en kameleont och kan enkelt anpassa dig till olika människor samtidigt som du har ett öga för affärer. Vidare värdesätter vi om du: - Har ett stort driv, vilja och intresserad av försäljning. - Är social, utåtriktad och har hög energi. - Är en vinnarskalle och inte ger upp i första taget. - Är bekväm med att ta kontakt både över telefon och fysiska möten. - Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse. Omfattning: Heltid. Plats: Stockholm, Södermalm.

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.