Hoppa till innehåll
Passione Italiana AB logotyp

Key Account Manager

Sista ansökningsdag
14 december 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Key Account Manager till Stockholm

Vill du vara med och utveckla småskaliga producenters varumärken tillsammans med marknadens kanske bästa försäljningsavdelning? Här erbjuds du som brinner för det italienska och spanska kökets mattraditioner, försäljning och kundrelationer en mycket attraktiv roll som Key Account Manager med starkt fokus på tillväxt.

Passione Italiana är ett litet, familjärt bolag som är på en spännande tillväxtresa! Vår passion är att inspirera och sprida kunskap om Italiens och Spaniens mattraditioner från småskaliga producenter. Med våra produkter inspirerar vi gamla som unga till nya matupplevelser!

Din roll
I rollen som Key Account Manager hos oss på Passione Italiana ansvarar du för våra nyckelkunder, så som centrala grossister inom dagligvaruhandeln. Rollen innebär att tillsammans med försäljningschefen implementera våra säljstrategier hos kunderna, planera sortimentsrevideringar och ansvara för löpande artikelvård inom våra produktsegment. I försäljningsorganisationen projektleder och genomför du åtgärder som driver våra kategorier mot ökad distribution och lönsamhet. 

Du arbetar för att våra mål uppnås vad gäller förväntan och kvalitet. Genom målsättning, genomförande och uppföljning, ansvarar du för att öka försäljningen och utveckla nya köpande kunder. Rollen innefattar budget och resultatansvar. Du utgår från vårt kontor i Täby och rapporterar till försäljningschefen. 

Vad har Erik Bilger, försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Det roligaste med att jobba på Passione Italiana är att man lär sig något nytt varje dag! Att få jobba i många kategorier gör att det alltid finns något nytt att lära sig och ingen dag är den andra lik. Hos oss finns möjligheten att vara med att utveckla framtiden och nu ser vi fram emot att förstärka vårt team med en Key Account Manager."

Din profil
För att lyckas som Key Account Manager är du en team-spelare med stark vilja att utveckla lönsamma affärer och långsiktiga samarbeten. Du gillar utmaningar, projektledning och har ett utvecklat ekonomiskt affärssinne. För rollen söker vi dig som är energisk, strukturerad, kreativ, snabbfotad och målinriktad.

Genom ett positivt och passionerat engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska fortsätta utvecklas, leverera och överträffa era mål. Du ingår i försäljningsteamet och arbetar tätt tillsammans med försäljningschefen. Vår Key Account Manager arbetar i nära relation med småskaliga italienska producenter, därav krävs det att du talar och skriver engelska obehindrat. Du har ett brinnande matintresse och älskar det italienska kökets delikatesser.

Kvalifikationer
Till rollen som Key Account Manager söker vi dig som har

  • Goda dokumenterade resultat i liknande roller inom dagligvaruhandeln, företrädesvis inom kategorin färskvaror
  • Du har en analytisk och ekonomisk förståelse samt förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ
  • Vi ser även att du har en optimistisk, modig och framåtlutad attityd
  • Goda kunskaper i Office-paketet

Vi erbjuder

  • Ett mycket attraktivt arbete i en central roll där du arbetar med att utveckla företagets affärer
  • Möjligheten att få vara med och skapa samt bygga vidare på en påbörjad framgångsresa
  • En gastronomisk produktportfölj från det italienska och spanska köket
  • En dynamisk arbetsplats omgiven av kollegor med höga ambitioner
  • En personlig- och yrkesmässig karriär

Kontakt och ansökan
Låter detta som en spännande roll? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Erik Bilger, försäljningschef, via mail: erik@passioneitaliana.se

Tillträde efter överenskommelse.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Passione Italiana är importör av charkuterier, ostar och kolonialprodukter från Italien och Spanien. Vår passion är att inspirera och sprida kunskap om Italiens och Spaniens mattraditioner från de mer småskaliga producenterna. Råvarans genuina ursprung, den traditionella historiska smaken och böndernas varma kärlek till den egna produktionen är något vi värdesätter. Med mångfald av produkter och smaker inspirerar vi gamla som unga till nya matupplevelser. Våra kunder idag är främst dagligvaruhandelns livsmedelsbutiker runt om i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.passioneitaliana.se

Passione Italiana AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 december 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.