Hoppa till innehåll
Parmaco AB logotyp

Montageledare/Byggledare till Parmaco

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Karl Johan Strenger
Email
Brinner du för att effektivisera processer och garantera högsta kvalitetsstandard? Som montageledare hos Parmaco spelar du en nyckelroll i att leda våra byggprojekt över hela landet, med ett fokus på kvalitet och effektivitet. Om du har erfarenhet av prefabricering och är drivande i att skapa hållbara lösningar, erbjuder vi dig möjligheten att ta nästa steg i din karriär.

Rollbeskrivning

Som montageledare hos Parmaco är du ansvarig för att leda och övervaka det dagliga arbetet på våra byggplatser. Du ser till att projekt genomförs enligt rätt kvalitetsnivå, håller sig inom överenskomna tidsramar och använder resurserna effektivt. Din roll innebär att koordinera med projektteam, entreprenörer och andra intressenter för att säkerställa att vi uppfyller alla krav.

Ansvarsområden
  • Övervaka arbetsmomenten för att säkerställa att de uppfyller de angivna kvalitetskraven och följer alla relevanta regler och standarder.
  • Se till att arbetet följer den upprättade tidplanen genom effektiv hantering och koordinering av uppgifter och resurser.
  • Ansvara för inköp av material och se till att dess lagring och användning på arbetsplatsen sker på ett sätt som maximerar effektivitet och minimerar slöseri.
  • Utvärdera och utveckla våra leverantörers prestationer för att säkerställa att deras arbete uppfyller de angivna standarderna, och ge dem vägledning för att förbättra deras arbetsmetoder.
  • Som montageledare spelar du en central roll i utvecklingen av vårat byggsystem med fokus på effektivitet i tid, kostnad och ekonomi.
Vem vi söker

Vi söker dig som har en stark ledarskapsförmåga, är självständig och proaktiv. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika team samt entreprenörer. En person som är problemlösningsorienterad och har en naturlig förmåga att anpassa sig till förändrade situationer kommer att trivas väl i rollen som montageledare. Vi värdesätter ditt engagemang för att leverera projekt enligt de fastställda standarderna och din uppmärksamhet på detaljer.

Resor i Tjänsten: I rollen som montageledare kommer du att arbeta över hela landet, vilket innebär att regelbundet resande ingår i tjänsten för att kunna möta våra projektbehov på olika platser.

Nödvändiga Kvalifikationer
  • Erfarenhet och Utbildning: Flera års relevant erfarenhet inom byggbranschen, med god kunskap om byggprocesser, material och standarder. Erfarenhet av att leda byggen, kanske som ledande montör eller montageledare, särskilt med fokus på prefabricering eller modulbyggnad är mycket värdefull. Meriterande är även erfarenhet av projekt inom skolor, förskolor, äldreomsorg eller bostäder. God förståelse för säkerhetsregler och efterlevnad inom byggindustrin krävs, liksom erfarenhet av projektledningsverktyg.
  • Språkkunskaper: Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Varför Parmaco?

Parmaco erbjuder en stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att påverka och växa med företaget. Vi är i en spännande uppbyggnadsfas i Sverige och ser fram emot att välkomna dig som en viktig del av vårt team.

Vi behandlar ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka in din!
Parmaco AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Parmaco

Parmaco är en marknadsledare inom modulär byggnation, känd för våra dynamiska, flexibla och hållbara byggnader som är skräddarsydda för att möta våra kunders unika behov. Med över 30 års erfarenhet och verksamhet i flera länder, levererar vi högkvalitativa lösningar som kan anpassas, flyttas och återanvändas för att möta framtidens utmaningar. Vi befinner oss i stark tillväxt i Sverige med målet att inom fyra år fyrdubbla vår omsättning. Vi ska växa organiskt genom utveckling och med stort kund- och hållbarhetsfokus.

Vi kan klä det i fina ord, men egentligen är det rätt enkelt: Framtiden är föränderlig med allt vad det innebär. Vårt premium-koncept är anpassat därefter. Vi har förädlat ett hållbart långsiktigt sätt att bygga, oavsett hyresperiod. Vi tror lösningarna kommer att fungera som katalysator och med tiden förändra hur Sverige ser på byggande. Vi hoppas du vill följa med oss på vår resa!