Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Lageradministratör

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Tillsammans med vår kund MP Sec International och butiken Terräng söker vi nu en lageradministratör. I takt med ökad efterfrågan av produkter finns nu ett behov av att förstärka teamet i Västberga där butiken och lagret finns.

Terrängs butik och e-handel erbjuder rätt utrustning för uppgiften med Försvarsmakten, polisen och privatpersoner som kunder. Med denna tjänst har du en möjlighet att bli en del av ett team inom butik, - lager- och administration som alla jobbar mot ett gemensamt mål; att säkerställa leverans och service av funktionell utrustning.

Tjänsten lämpar sig för dig som trivs med lagerhantering men önskar hamna på ett bolag där du erbjuds en bredd och möjlighet att vara med och utveckla rutiner, system och bygga upp lager.

Om tjänsten
I denna tjänst förväntas du ta ett ansvar över orders som kommer in via E-handeln. Det är vanligt att du hanterar 50-60 paket om dagen och huvudsakligen kommer du att packa, räkna, pricka av och sortera, men du förväntas agera agilt och problemlösande om kundärenden dyker upp via mejlen eller om butiken behöver stöttning. Här gäller frihet under ansvar med fokus på målet om leverans. Varje morgon börjar med en samling där ni går igenom orderstocken. Då lagerteamet såväl som alla kollegor jobbar tillsammans är det viktigt att du är en lagspelare som hugger i där det krävs.

För rätt person och ambition kan utveckling och ytterligare ansvar inom lagret bli aktuellt.

Här kan du läsa mer om Terräng.

Vi söker dig som
Är en person som trivs i och ser dig själv i en långsiktig roll inom lager där du får använda dig av din strukturerade sida och omsorg kring leverans. Du ska vara mottaglig för att det kan gå fort, att du får hugga tag och stötta kollegor, samtidigt som du gillar att vara spindeln i nätet och är öppen för att varje dag är olik. Uppgifterna svänger, även om du primärt kommer att lägga din tid på att packa orders. I Västberga är det idag strax under 10 anställda som alla är med och skapar en gemenskap och familjär känsla, något vi förväntar oss att du uppskattar och bidrar till.

Kanske har du en bakgrund från Försvarsmakten med förståelse för ordning och ett intresse för Terrängs utbud av produkter. Eller en bakgrund från ett större lager och nu söker en bredare roll i en mindre gemenskap. Vi kommer att lägga stor vikt på intresse och personlig matchning.
  • Fördel om du har inblick i Microsoft Business Center eller motsvarande affärssystem.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att köra elektronisk truck.
Notera: tunga lyft kan förekomma.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos OIO med start efter överenskommelse. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader med ambition att bli överrekryterad av Terräng.
  • Omfattning: Heltid
  • Arbetstider: mån-fre, 8-16.
  • Start: Omgående
  • Placering: Västbergavägen 24, Hägersten
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren