Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Säljkoordinator till Another Snus Factory // Stockholm/Hybrid

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Oddwork Sweden AB
Telefon
Ansök nu
Får du en kick av att identifiera nya affärsmöjligheter? Vill du vara en del av ett snabbrörligt tillväxtbolag där du kan forma din egen roll? Är du en fena på Excel och intresserad av relationsbyggande försäljning? Då tror vi att denna möjlighet kan vara helt i din smak!


Om rollen
Hos oss kliver du in i en självständig roll som kommer med lika delar ansvar som frihet. Rollen är nämligen helt ny och blir din att designa tillsammans med vår operativa försäljningschef Glenn. Här kommer du att driva det lilla företaget inom det stora bolaget, alltså ta ägandeskap för våra befintliga kunder med fokus på merförsäljning och utveckling av samarbeten. Du ansvarar för ditt eget kundsegment, samtidigt som du samarbetar och stöttar upp våra säljare i hantering och återkoppling av deras kunder. Du kommer även sköta vissa administrativa uppgifter, främst i syfte att supportera Glenn i hans arbete att följa upp och kontinuerligt sammanställa våra gemensamt överenskomna mål. Innan du börjar väntar en introduktion på två veckor där du får besöka vår fabrik och vårt huvudkontor för att lära dig allt om vår kultur och våra produkter. Du utgår från ditt hemmakontor och all kontakt med dina kunder sker via telefon och mail. Du kommer under ca 3-4 gånger per år delta på våra gemensamma säljkonferenser eftersom du, precis som alla andra i säljteamet, kommer utgöra en viktig kugge i vår fortsatta framgång tillsammans.

Vi söker dig som...
...är pepp på att bidra på vår tillväxtresa med ditt starka engagemang och positiva inställning. Du som drivs av att sätta upp dina egna mål och nå dem. Vi tänker att du har tidigare erfarenhet av liknande roll, eller kanske jobbat som mötesbokare, telefonförsäljare, eller innesäljare? Du pratar och skriver flytande på svenska och lever efter devisen; snusdosan är alltid halvfull.


Om Another Snus Factory

Another Snus Factory grundades 2019 i Kungsängen med ambitionen att göra saker annorlunda. Tillsammans skapar vi produkter och inspirerande varumärken med tre guidande principer; vi gör saker vi är stolta över, vi försöker alltid göra det vi tror är rätt - och vi ser till att ha riktigt roligt längs resans gång. Idag är vi en självklar spelare på marknaden med en stark tillväxtresa i ryggen, vilken främst drivits av vårt varumärke LOOP. Vi är ungefär 25 personer i sälj-och marknadsteamet och alla våra produkter produceras lokalt här i Kungsängen. Vill du bli en av oss? Välkommen till ett genuint härligt gäng som bryr sig - om varandra och vår gemensamma framgång.

Detta är en inhyrning via Oddwork på 6 månader med chans till förlängning och anställning hos Another Snus Factory.


START: Enligt överenskommelse

PLATS: Hybrid

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Carolina Elofsson, carolina@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren