Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Teknisk dokumentation till globalt företag inom jordbruksteknologi

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Företaget med lång historia har utvecklats från att exploatera en uppfinning för att separera grädde från mjölk till att bli en ledande tillverkare av utrustning för mjölkproduktion.

OM TJÄNSTEN:
Vill du arbeta i ett globalt företag och bidra till hållbar matproduktion? Kunden är en ledande utvecklare, tillverkare och leverantör av lösningar för mjölkbönder världen över. Vi söker nu för kunds räkning en Artikeleditor för att stärka deras team för Teknisk Dokumentation. Som Artikeleditor kommer du att arbeta med att strukturera och modulera reservdelsinformation och manualer. Du fungerar som en länk mellan ingenjörer och slutanvändare, och navigerar bildstrukturer samt översätter ingenjörsdata till användarvänlig information. Tjänsten innebär också att leda möten, planera och strukturera arbetet samt hantera kommunikation gentemot stakeholders, organisationen och slutkunder. Arbetet är både självständigt och i team med deras två andra artikeleditorer.

ARBETSUPPGIFTER:
 • Skapa och strukturera reservdelsinformation från CAD-ritningar
 • Samarbete med ingenjörer för att säkerställa att informationen speglar de produkter de säljer
 • Ta fram material som fungerar i PLM-system
 • Leda möten och projekt
 • Arbeta med nya produkter och underhåll
 • På sikt skapa nya illustrationer
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har teknisk förståelse och erfarenhet av att arbeta med el, pneumatik eller mekanik
 • Nyligen examinerats från en teknisk utbildning eller har arbetat som tekniker eller i fabriksmiljö
 • Gillar att jobba med siffror och Excel
 • Är noggrann och tycker om att lösa pussel
 • Har god kommunikationsförmåga och kan hantera olika stakeholders
OM KUNDFÖRETAGET:
Ett företag med lång historia har utvecklats från att exploatera en uppfinning för att separera grädde från mjölk till att bli en ledande tillverkare av utrustning för mjölkproduktion. Företaget, som är en del av en större internationell koncern, har specialiserat sig på utrustning för mjölkstallar och har en dominerande ställning på flera marknader globalt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Efter sommaren
 • Placering: Södra Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Erik Nilsson, erik.nilsson@friday.se
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Automatisering, CAD, Pneumatik, Mekanik, Teknisk dokumentation, ingenjör
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?