Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Lots / Lastbilschaufför

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en lots till uppdrag på företaget BC Kyltransporter i Stockholm!

Arbetsbeskrivning: Som lots och chaufför hos BC Kyltransporter kommer du att ansvara för hela leveranskedjan, från mottagning av varor till slutleverans. Detta inkluderar:
  • Mottagning av Varor: Din arbetsdag börjar tidigt, vanligtvis runt 05:00. Då tar du emot dagens leveranser, som ofta inkluderar färskvaror som fisk och andra temperaturkänsliga produkter.
  • Lastning av Transportbil: Efter mottagningen ansvarar du för att noggrant lasta varorna i transportbilen. Detta inkluderar att planera lastningen för att optimera utrymme och säkerställa att varorna hålls i rätt temperatur under hela transporten. Du kommer att använda kylaggregat och andra system för att hålla varorna i perfekt skick.
  • Körning och Leverans: När bilen är lastad, kör du ut leveranserna enligt dagens schema. Du kommer att genomföra mellan 10-12 leveranser per dag. Körningen sker med en transportbil utrustad med kylaggregat, och det är ditt ansvar att säkerställa att alla varor levereras i tid och i rätt skick.
  • Effektivitet och Tidshantering: Din arbetsdag är intensiv och kräver att du arbetar effektivt och snabbt. Det är viktigt att du har god tidsplanering för att kunna genomföra alla leveranser enligt schemat.
Kvalifikationer:
  • CE och B-körkort: Ett krav för att kunna köra transportbilen och genomföra leveranser.
  • Erfarenhet: Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Tidigare erfarenhet av att hantera temperaturkänsliga produkter och kylaggregat är också positivt men inte ett krav.
  • Noggrannhet: Du måste vara noggrann och ha ett öga för detaljer, särskilt vid lastning och temperaturkontroll.
Personliga egenskaper:
  • Snabb och Effektiv: Det är viktigt att du kan arbeta snabbt och effektivt, särskilt på morgonen när leveranserna ska ut tidigt.
  • Ansvarsfull och Pålitlig: Du har ett stort ansvar i att säkerställa att alla varor levereras i rätt skick och i tid, vilket kräver pålitlighet och ett starkt ansvarstagande.
  • God Fysisk Förmåga: Arbetet kan vara fysiskt krävande, med lastning och lossning av varor, så du behöver vara i god fysisk form.
Arbetstid:
  • Måndag till Fredag: 05:00-13:00, med viss flexibilitet beroende på leveransschemat.
I denna rekrytering samarbetar BC Kyltransporter med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elliot Sahlstrand på Elliot.Sahlstrand@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

BC Kyltransporter, baserat i norra Bohuslän, erbjuder dagliga transporter mellan Västsverige och Stockholm samt regelbundna transporter till Norge. Deras lastbilar är utrustade med kylaggregat för temperaturreglering, balksystem för dubbellastning, och bakliftar för effektiv hantering av gods. Alla fordon uppfyller Euro 6-kraven och har moderna system för positionering och bränsleövervakning. Utanför Tanumshede erbjuder företaget mindre lagringsmöjligheter och en verkstad för enklare reparationer, vilket säkerställer pålitliga transporter.