Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Deltids chaufför

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en deltids chaufför till ett spännande uppdrag på företaget BC Kyltransporter i Stockholm!

Arbetsbeskrivning: I denna kombinerade roll kommer du att vara en viktig del av vår dagliga verksamhet. Du kommer att arbeta med att ta emot, lasta och leverera varor i en transportbil utrustad med kylaggregat, vilket innebär att du är med i hela processen från mottagning till leverans.

Arbetsbeskrivning:
  • Mottagning och Lastning: Din arbetsdag börjar tidigt, vanligtvis runt 05:00. Du tar emot dagens leveranser.
  • Körning och Leverans: Med varorna säkert lastade påbörjar du din rutt. Du ansvarar för att köra bilen säkert och följa alla trafikregler samtidigt som du övervakar kylaggregatets prestanda för att säkerställa att varorna hålls vid rätt temperatur.
  • Lossning och Dokumentation: Vid varje leveransstopp ser du till att varorna lossas säkert och effektivt. Du kommunicerar professionellt med kunder och ser till att all dokumentation är korrekt och uppdaterad.
Arbetstid:
Tjänsten är en deltidsposition där du arbetar tisdag och torsdag från 05:00 till 11:00. Det kan även finnas möjlighet till extra arbete på fredagar.

Kvalifikationer:
  • B-körkort med minst 2 års erfarenhet.
  • Erfarenhet av att hantera temperaturkänsliga varor är meriterande men inget krav.
  • Självständig, noggrann och ansvarstagande med god fysisk kondition.
I denna rekrytering samarbetar BC Kyltransporter med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elliot Sahlstrand på Elliot.Sahlstrand@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (70 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

BC Kyltransporter, baserat i norra Bohuslän, erbjuder dagliga transporter mellan Västsverige och Stockholm samt regelbundna transporter till Norge. Deras lastbilar är utrustade med kylaggregat för temperaturreglering, balksystem för dubbellastning, och bakliftar för effektiv hantering av gods. Alla fordon uppfyller Euro 6-kraven och har moderna system för positionering och bränsleövervakning. Utanför Tanumshede erbjuder företaget mindre lagringsmöjligheter och en verkstad för enklare reparationer, vilket säkerställer pålitliga transporter.