Hoppa till innehåll
KAJSAS I PARKEN logotyp

Kallskänka / Kökspersonal KAJSAS

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet med att jobba med mat - vare sig du har arbetat i storkök på en väletablerad krog eller i ett snabbmatskök med fastfood kan du vara rätt person för oss! Du ska vara driven och van att arbeta vid ett högt tempo och tydligt kunna kommunicera med dina kollegor.

Om oss

KAJSAS drivs idag av två systrar, Elaine och Stephanie, som tillsammans med sin mamma Eva haft caféverksamhet både på Södermalm och runt om i stan över 20 år. Vår vision är att skapa mötesplatser runt om i Stockholm med fokus på utmärkt service, god mat och dryck där varje gäst lämnar som en vän. KAJSAS drivs av en familj och den familjära känslan genomsyrar allt i arbetet, både i möten med kunder såväl som hur vi arbetar tillsammans.

KAJSAS I PARKEN är en välbesökt sommarbistro i Vitabergsparken som skapar stämning med cocktails, vin, öl, hemlagade maträtter, kaffe och glass. Här arrangeras även livespelningar och fotboll på storbildskärm.

På KAJSAS I PARKEN finns det plats för alla, vare sig du vill ta en frukost i morgonsolen, äta lunch med kollegorna eller ta en after work med dina vänner. Menyn sträcker sig från morgon till kväll och tillgodoser såväl köttätare som vegetarianer och veganer. Här finns något för alla. Du hittar allt från högrevs- och halloumiburgare till fish & chips, sallader och grillade surdegsmackor, och är man törstig kan man välja bland såväl alkoholfria alternativ som drinkar, vin och öl. Förutom mat och svalkande dryck serveras även kaffe, fikabröd och glass.

KAJSAS I HORNSTULL är vårt tredje tillskott till vår familj av enheter på Södermalm och öppnade i November 2022. Serveringen är belägen vid Bergsunds strand / Hornstulls Strand och serverar bla hamburgare, korv, öl, vin, svalkande drycker och glass.

Rollen och arbetsuppgifter

Rollen som kökspersonal / kallskänka hos KAJSAS innebär främst arbete i service med tillagning av mat - framförallt i kallrök, varmkök och prepp.

Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi lagar mat av högsta möjliga kvalité, bidrar till en härlig arbetsplats och ger våra gäster högsta möjliga service. För den som visar framfötterna och har ambition för yrket finns stora möjligheter att växa hos KAJSAS.

Dina arbetsuppgifter hos KAJSAS är bland annat:
  • Bra samarbete med dina kollegor
  • Köksarbete – hantera stekbord, fritös och komponera maträtter
  • Tillaga sallader och grillade mackor
  • Prepp
  • Inventering/ Beställningar
  • Följa rutiner gällande hygien, service
  • Följa rutiner inför öppning/stängning
Kvalifikationer

För denna roll ser vi gärna att du arbetat några år inom kockyrket och känner dig trygg i ditt arbete. Utbildning inom restaurang är meriterande men inget krav.

Anställning

Tjänsterna vi tillsätter är både hel- och deltid och arbetstider är blandade dag, kväll och helg. Tjänsten är säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande. Anställning med uppstart i drift i Maj.
Lönesättning tillämpas individuellt enligt överenskommelse.

Fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav, svara på frågorna samt bifoga CV och personligt brev. Ansökan endast via länk.

Hoppas vi hörs snart!
KAJSAS I PARKEN logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren