Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Lönekonsulter för framtida uppdrag via Jurek HR!

Ansök nu
Vi söker nu konsulter som är kunniga inom löneområdet för interimslösningar till våra kunder som befinner sig i olika branscher. Vår kundkrets består till största del av små och mellanstora bolag där uppdragen kan variera från att arbeta operativt med lönehanteringen, att arbeta i olika implementeringsprojekt till att agera interim lönechef!

Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet och längden på uppdragen varierar, likväl som sysselsättningsgraden.</p> <p>När du registrerar dina uppgifter nedan hamnar du i vårt nätverk och får möjlighet att matchas mot de uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida roller.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss kontakta någon av våra konsultchefer inom HR; My Andersson på

my.andersson@jurek.se eller Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se
Mer info
Kontaktperson
Evelina Thimper
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare