Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Har du erfarenhet av AML/KYC? Se hit!

Sista ansökningsdag
04 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anna Svensk
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter:

Jurek söker för kunds räkning en KYC/AML analytiker. Arbetsuppgifter innefattar bl.a. att:
  • Samla in, undersöka och analysera kundaktiviteter och beteenden
  • Skapa och uppdatera kundprofiler enligt KYC-krav
  • Analysera potentiella risker inom AML- och KYC-området
  • Leverera högkvalitativa granskningar av kunder
  • Bidra till att förbättra AML/KYC-processer
Utöver detta kan arbetet även innebära interna kontroller (stickprov), bidra till den allmänna riskbedömningen, myndighetsrapportering, rapportering till Compliance, hantera transaktionsmonitorering, ODD samt PEP/RCA och sanktionskontroll.

Uppdraget är ett konsultuppdrag som beräknas vara 6 månader inledningsvis men med god chans till förlängning eller eventuell anställning direkt hos företaget. Du kommer vara anställd av Jurek och arbeta som konsult hos vår kund.

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Du erbjuds:
  • En unik möjlighet att starta din karriär och avancera inom AML/KY
  • En tjänst där du får arbeta nära kunniga specialister och utvecklas tillsammans med dem
  • Bidra till en samhällsviktig funktion för förebyggandet och motverkandet av finansiell brottslighet
Vem är du?

För att lyckas i denna roll behöver du vara ambitiös, målinriktad och ha ett starkt driv att uppnå resultat. Du är analytisk och har ett riskbaserat tänkesätt, vilket hjälper dig att identifiera och hantera potentiella risker i AML/KYC-processer. Din förmåga att leverera en förstklassig kundupplevelse är en av dina starkaste sidor, och du trivs i en miljö där kvalitet och noggrannhet är avgörande.
  • Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från AML/KYC arbete
  • Är analytisk och har ett riskbaserat tankesätt
  • Har förmåga att leverera förstklassig kundupplevelse
  • Trivs i en miljö där stora krav ligger på nogrannhet
  • Flytande i svenska och engelska
Detta rör konsultuppdrag via Jurek. Urval och intervjuer kommer ske löpande där vi hoppas tillsätta uppdraget så snart som möjligt. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta konsultchef Anna Svensk på anna.svensk@jurek.se.

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.