Hoppa till innehåll
Intramedic AB logotyp

Administratör till Intramedic i Sollentuna!

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en orderhandläggare / lageradministratör till medtech-bolaget Intramedic i Sollentuna, välkommen med din ansökan!

Har du jobbat som orderhandläggare, lageradministratör eller som kundtjänstmedarbetare och vill nu ha en ny utmaning? Är du en driven och självgående person med stort intresse för service? Vill du jobba på ett bolag inom medtech-sektorn som gör skillnad i samhället? Sök då rollen som administratör hos Intramedic, en spännande tjänst som kombinerar B2B kundtjänst, lager och orderadministration!

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Intramedic är ett dynamiskt medicintekniskt företag med verksamhet i Sverige och Danmark. Du kommer till ett renodlat distributionsbolag som gått från små till medelstora men som behållit en öppen atmosfär med högt i tak. Intramedic har ett starkt varumärke inom sin bransch och de säljer och utför service på utrustning från flera internationellt marknadsledande leverantörer där huvuddelen är inom diagnostisk lungfunktion, testutrustning och rehabilitering. Du kommer till ett bolag som verkar för ett gott ändamål där deras produkter bokstavligen kan vara livsavgörande och där många i personalstyrkan själv har medicinsk- eller sjukvårdsbakgrund.

Intramedic verkar i en bransch med långa kundkontrakt och säker leverans, vilket ger ett stabilt intäktsflöde och möjlighet att jobba långsiktigt. De har också konkurrensfördelar jämfört med liknande bolag då de är väldigt starka på IT-integration, vilket bidrar till deras starka varumärke.

Bolaget har stabila ägare som varit med sedan starten och har ett långsiktigt tänk i sitt sätt att styra bolaget. Många i personalen är dessutom delägare i företaget, vilket bidragit till stort engagemang där medarbetarna i både Sverige och Danmark jobbar till stor del som en enhet.

Du kommer bli välkomnad av ett stabilt och litet team med en harmonisk och familjär känsla vilket också innebär att arbetsuppgifterna kommer vara varierande. Det innebär även korta beslutsvägar och en icke-formell atmosfär - på Intramedic hjälper man varandra! Dessutom erbjuder Intramedic fina förmåner och konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör på Intramedic ansvarar du för kundservice samt lager- och orderadministration med målsättning att ge kunderna bästa service. Du kommer att ha kontakt med kunder (B2B), säljare, interna servicetekniker och externa leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Hålla dialog med kunderna (B2B) via telefon och email.
  • Orderläggning/-uppföljning (produkter, installationer, service).
  • Fakturahantering - inkommande och utgående.
  • Produktavvikelsehantering och säljstöd gällande artiklar.
  • Lageransvar för ett mindre on-site lager inklusive inventering, lagernivåer, och varumottagning.
  • Plocka och packa mindre ordrar från lagret, samt ha kontakt med ett större externt lager för större beställningar.
  • Några marknadsrelaterade uppgifter, såsom uppdateringar på webbplatsen och sociala medier, koordination av deltagandet i mässor.
  • Backup för övrig backoffice.
Värt att veta

I denna tjänst blir du en del av ett administrationsteam bestående av två medarbetare i Sverige och två i Danmark, där din närmaste chef är CFO i Danmark som regelbundet är på kontoret i Sollentuna. Du kommer också att ha nära kontakt med CEO, Country Manager, säljare, ekonomiansvarig och servicetekniker på kontoret i Sverige. Du ansvarar för ett mindre lager i anslutning till kontoret i Sollentuna samt har kontakt med ett externt lager för större beställningar.

På grund av rollens natur förväntas du arbeta från kontoret. Idag är företaget beläget i Sollentuna men kommer snart att flytta till moderna nyrenoverade lokaler i Upplands Väsby. Arbetstiderna är förlagda mellan kl. 8-17 måndag till fredag, med möjlighet till flextid. Kundtjänsten är öppen mellan kl. 09-16 måndag till fredag.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service-/kundtjänstarbete och direkt kundkontakt. Du besitter även tidigare erfarenhet av lagerhantering och en god förståelse för ERP-system och CRM-system. Du har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet och vidare talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat. Det är meriterande om du förstår det danska språket och om du har erfarenhet av försäljning av tekniska produkter, men inget krav.

Som person är du självständig, serviceorienterad och trivs i en roll där du är "spindeln i nätet". Du har god prioriteringsförmåga och kan hantera logistiska problem när det uppstår med fokus på att kunden inte ska komma i kläm.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Intramedic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/