Hoppa till innehåll
ICA Supermarket Esplanad logotyp

Medarbetare - Manuell Delikatess

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en ny stjärna till vår manuella delidisk i en livsmedelsbutik mitt på Östermalm i Stockholm. Tjänsten innefattar en ansvarstjänst till vår manuella fiskdisk. Det är där med meriterat att du har erfarenhet av att ha jobbat i en fiskdisk tidigare men det är inget krav.

Du kommer att få arbeta i en välfylld och inspirerande delikatessdisk med flera olika avdelningar som färdigmat, ost, chark, kött, fisk och skaldjur.
Vi ser att du har ett brinnande matintresse och drivs av att utveckla både dig själv och avdelningen. Samt en hög känsla för att ge våra kunder den bästa service.

Du ansvarar för inköp och prissättning i den manuella fiskdisken som innefattar både färsk fisk och skaldjur samt fiskdelikatesser i form av rökta och gravade produkter.

Du ska ha god samarbetsförmåga samt kunna arbeta effektivt i ett högt tempo.

Du ansvarar för kampanjer varje vecka samt svinnuppföljning och egenkontroll.
ICA Supermarket Esplanad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På ICA Supermarket Esplanad är upplevelsen lika viktig som maten.

Sedan den gamla biografen gjordes om till butik under 80-talet har det mesta förändrats, men känslan av tradition och kultur lever kvar, om än i modern tappning. Esplanad är en färskvarubutik med en härlig känsla av saluhall. Vi vill ge dig som kund en hög kvalitet samt en lyxig känsla i vardagen.