Hoppa till innehåll
Hansa Byggpartner AB logotyp

Servicelektriker

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hansa Byggpartner är inne i en expansionsfas och vi söker nu elektriker till våra ny avdelning. Är du rätt person för oss? Med stor erfarenhet inom bygg och el känner vi nu att det är rätt att satsa på egna elektriker, vill du vara med på denna spännande resa med oss?

Är du en person som trivs med frihet under ansvar? Gillar du ett högt tempo med snabba beslutsvägar? Är du lösningsorienterad och har ett miljöfokus? Då kanske vi är rätt för dig! Vi är ett litet företag med kunden i fokus. Service och hållbarhet är viktigt för oss och vi ska alltid känna oss stolta över vårt arbete.

Vi söker serviceelektriker med minst 5 års erfarenhet och ECY certifikat.

Ett jobb hos oss innebär att du ingår i ett team som jobbar med allt från mindre service & underhållsarbeten till större entreprenader till mesta dels på bensinstationer eller butiker runt om i hela Sverige, men främst Mälardalen.

Du är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ.
Du har en vilja att förstå och se helheten, du är ansvarsfull och trivs med ett arbete där du kan växa i din roll.

Arbetet varierar stort och ett axplock av våra olika entreprenader är ombyggnationer av butiker, renovering av tvätthallar, serviceplatser och mycket annat.

Du som söker ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då arbetet innebär mycket kundkontakt. Då vi arbetar mobilt är goda IT kunskaper bra att ha. Meriterande om du har utbildning inom:
Elinstallationsregler, EVA & kontroll före driftsättning.

B-körkort samt svenska är ett krav
Hansa Byggpartner AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hansa Byggpartner, är ett traditionellt byggnadsföretag som är nischat mot bensinstationer och butiker. Vi utför service, underhåll samt om- och tillbyggnationer.

Vi är ett snabbt växande team som har flera gemensamma nämnare, vi uppskattar att vara ett serviceföretag i ordets rätta bemärkelse och vi har alla en speciell känsla för bensinstationer och butiker. Det är också stimulerande att som serviceentreprenör få vara med i en ständig utveckling av nya koncept och produkter inom branscherna.

Vi är vana att arbeta under pågående drift, vi förstår kundens kärnverksamhet och kraven på att entreprenören snabbt och yrkeskunnigt ska åtgärda fel för att minimera driftstopp samt åtgärder rörande, hälsa, miljö och säkerhet på anläggningarna.

Hansa Byggpartner startade 1 september 2011, med namnet Hansa Oil, men rötterna för verksamheten har funnits i Oljibe sedan 1950-talet. Under stort ansvar och med högsta servicegrad vill vi ständigt bygga nya förtroenden hos våra kunder.