Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

CRM och MA Specialist till Ludvig & Co

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ludvig & Co är ledande inom konsulttjänster för småföretagare i Sverige och erbjuder värdeskapande rådgivning och expertis inom ekonomi, juridik och fastigheter. Med en stark närvaro genom våra över 1000 medarbetare fördelade på mer än 100 platser runt om i landet, strävar vi efter att främja trygghet och tillväxt för både människor och företag i hela Sverige. Vi befinner oss i en spännande period av förändring där vårt mål är att ytterligare stärka vår position som den främsta rådgivaren för småföretagare.

Nu utökar vi vårt fokus på att vårda och utveckla våra befintliga kunder och söker en CRM & Marketing Automation Specialist för att tillsammans med vår CRM manager ta oss vidare på vår CRM-resa, som än så länge är i sin linda.

Om tjänsten
Som CRM & Marketing Automation Specialist spelar du en central roll i att se till att våra kunder vill stanna och utveckla sin affär hos oss, genom att arbeta strategiskt och operativt med utveckling av kundlivscykelprogram, segmentering och content-planering samt implementering och löpande optimering av CRM- och MA-aktiviteter.

I rollen ingår:
  • Analys och segmentering av kundstock och målgrupper samt uppföljning av kunddatabasens utveckling, kopplat till kundvärde, lojalitet och churn.
  • Initiera, planera, implementera och följa upp CRM-strategier och -aktiviteter, utskick och digitala kampanjer, både löpande och ad-hoc, i syfte att driva lojalitet och korsförsäljning.
  • Sätta upp nya automatiserade flöden och kontinuerligt vidareutveckla befintliga.
  • Konstant jobba med testning, utvärdering, optimering, dataanalys samt rapportering.
  • Förvaltning och förbättring av datakvalitet i vår CRM-databas.
  • Ansvar för nyhetsbrev, inklusive content-planering.
  • Skriva enklare kundkommunikation för utskick via e-post och sms.
Du rapporterar till vår Marknad- och Försäljningschef och jobbar tillsammans med övriga kollegor i marknads- och försäljningsteamet, framförallt vår CRM manager.


Vem söker vi

Du har minst fem års erfarenhet av marketing automation och CRM på en operativ nivå (vi jobbar med Hubspot) och erfarenhet av B2B. Du är analytisk, gillar data och är bekväm med att arbeta datadrivet och strukturerat med A/B-testning och optimering av automatiserade flöden. Ditt tillvägagångssätt är kundcentrerat och du strävar alltid efter att ge en fantastisk kundupplevelse.

Som person triggas du av att hitta lösningar och nå resultat. Du är en självgående do:er som bidrar till utveckling genom att kontinuerligt testa, genomföra, utvärdera och förändra. Du kan hantera flera olika uppdrag parallellt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du, precis som vi, gillar att samarbeta och lyckas tillsammans.

Vi erbjuder
Marknads & försäljningsteamet sitter på Ludvig & Co's huvudkontor i fina lokaler på Kungsholmen. Här jobbar vi tillsammans med massor av kompetenta och samarbetsinriktade kollegor i Ludvig & Co's ledning samt stödfunktioner Strategisk utveckling & IT, HR & kommunikation och Ekonomi. Vårt gemensamma mål att göra Ludvig & Co till det bästa företaget för kunder och medarbetare... och att ha roligt på vägen!

Vi erbjuder hybridarbete (2-3 dagar på Stockholmskontoret), stor flexibilitet i hur du genomför ditt arbete och mycket goda möjligheter till att växa i din roll.

Övrig information
Den aktuella rollen är en tillsvidareanställning heltid med start så snart som möjligt.

Vi genomför löpande intervjuer varför vi behöver din ansökan snarast.

Vi kan ej ta emot ansökningar via mail på grund av GDPR reglerna.

Om Ludvig & Co

Ludvig & Co är Sveriges största konsultbyrå för småföretagare. Vi erbjuder värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, juridik och fastigheter. Med över 1000 medarbetare på över 100 orter bidrar vi till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Vi är inne i en spännande förändringsresa där målet är att stärka vår position som det ledande rådgivningsföretaget för småföretagare.

Mer om Ludvig & Co HÄR!

För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.

Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
Hammer & Hanborg Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.