Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Executive Assistant

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en Executive Assistant som vill vara med på en spännande resa inom Grant Thornton. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca ett år, med start enligt överenskommelse.

 

Maaria Martin Vivaldi (chef Business Leader Revision) - varför ska man söka tjänsten som Executive Assistant?
”Revision är idag det största affärsområdet inom Grant Thornton med ca 650 anställda, där ambitionen är att växa ytterligare och stärka vår position på marknaden. Till mig och min nya ledningsgrupp söker vi en Executive Assistant som vill stötta oss och bidra till den stora och spännande resan vi har framför oss. Det är en väldigt viktig och utvecklande roll som har en stor betydelse för teamets framgång.”

 

Ditt uppdrag

Som Executive Assistant är du centrum för kommunikation, strategi, schemaläggning och planering för avdelningen Business Leader Revision i första hand, men du är även ett stöd till övriga chefer i ledningsgruppen som du har ett nära samarbete med. Du kommer att vara högst delaktig i ovan nämnda personers vardag och det är naturligt för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt ta initiativ till rutiner som passar både verksamheten och dessa personer.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera men några exempel på vanligt förekommande sådana är:

  • Underlätta det dagliga arbetet för din chef + team med både administrativa och praktiska arbetsuppgifter så att deras vardag flyter på så smidigt, effektivt och bra som möjligt

  • Delta på ledningsgruppsmöten och andra interna/externa möten där du assisterar eller äger agendan samt samarbetar med ledningsgruppen för att säkerställa uppföljning eller åtgärdsplaner

  • Agera proaktivt och ta egna initiativ, till exempel genom att identifiera arbetsuppgifter och erbjuda stöttning samt komma med förslag på aktiviteter som driver arbetet framåt utifrån Grant Thorntons strategi och affärsplan

  • Göra presentationer i Powerpoint, ibland med tillhörande förslag på talarmanus

  • Kalenderhantering och proaktivt stöd inför kommande bokningar

  • Redaktör på intranätet för affärsområde Revision

  • Övriga administrativa arbetsuppgifter och ansvar för andra projekt kan förekomma

 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som arbetat som Executive Assistant till en ledningsgrupp. Detta är en perfekt roll för dig som drivs av att hålla en hög servicenivå och av att bidra genom att skapa förutsättningar för teamets framgång. Du söker ständigt förbättringar och effektiviseringar som bidrar till teamet, både gällande användning av digitala verktyg och processer samt andra arbetssätt.

Som person har du ett starkt engagemang och driv för att få saker gjorda och gör det med ett strukturerat arbetssätt och ett analytiskt sinne. Du har förmågan att prioritera, planera och möjliggöra både ditt eget och andras arbete. Du är prestigelös, tydlig och sympatisk. Du är van vid självledarskap och du gillar att ta ägarskap för olika projekt. Det är även viktigt att du har en hög kommunikations- och samarbetsförmåga samt att du är förtroendeingivande med en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

 

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning. Visionen är att tillsammans med entreprenörsföretag skapa framtiden – utifrån övertygelsen att hållbart bolagsbyggande handlar om en helhet där såväl ekonomiska som miljömässiga och sociala aspekter ingår. Grant Thornton är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd med över 68 000 medarbetare i 140 medlemsländer. Här kan du läsa mer om Grant Thornton.

 

Nyfiken på att veta mer?

Detta är ett konsultuppdrag under cirka ett års tid. Start så snart som möjligt men det viktigaste är att hitta rätt person. Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Grant Thornton där det finns möjlighet att arbeta på distans om så önskas.

I konsultvärlden går det ofta snabbt så vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mejl med hänsyn till GDPR.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se eller Åsa Wallergård Fröblom på asa.wallergard.froblom@onepartnergroup.se.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Vi ser fram emot att höra från dig!

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.