Hoppa till innehåll
Golfbaren logotyp

Golfvärd till SWING by Golfbaren

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm.

Vi söker nu efter en golfvärd som har en genuin fallenhet för service till vårt härliga team.

Som golfvärd ansvarar man för speluppstart av grupper, ser till att all utrustning är komplett och fräsch, har koll på banorna så att de ständigt motsvarar den höga standard vi avser hålla, samt för vår historia vidare i form av "storytelling" som också är en stor del av vårt koncept. Du räds heller inte att axla rollen som runner till restaurangen och baren vid behov. Givetvis finns inga krav på att du som söker är ett fullfjädrat minigolfproffs, men du bör ha ett intresse för (mini)golf som social aktivitet. Internutbildning sker på plats av vår egen ägare, tillika flerfaldig världsmästare i minigolf. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp- och följa egna arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften. Vi jobbar i öppna miljöer där dialog är en central del av arbetet varför vi kräver mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig kommunikation på svenska och engelska.

Vi erbjuder en heltidstjänst med start 14 augusti 2024. Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal och individuell lönesättning. Vi rekryterar löpande, så hör av dig snarast!

För mer info om Golfbaren och våra anläggningar titta in på www.golfbaren.se

OBS! Fullständigt ifyllda ansökningar prioriteras.
Hoppas vi ses!
Golfbaren logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm.

I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika ställen, där tre av dem, Kristineberg, Aspudden och Nacka Strand, är renodlade utomhusställen främst aktiva under sommarhalvåret, medan flaggskeppet SWING By Golfbaren och senaste tillskottet Golfbaren Sundbyberg är inomhusställen aktiva övrig tid.

Samtliga ställen har komplett bar- och restaurangverksamhet med fullständiga rättigheter och erbjuder förstklassig minigolf på banor designade av Golfbarens egen grundare Hans Olofsson, flerfaldig världsmästare i kategorin.

Är du sugen på att aktivera affärslunchen, utmana bästa vännen eller lära känna datens vinnarskalle, kom då till oss och upplev The Minigolf Experience på riktigt!