Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Supporttekniker inom säkerhet!

Publiceringsdatum
02 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Varför söka rollen som Supporttekniker? Du blir en nyckelperson inom nätverkssäkerhet, levererar högkvalitativ IT-support och löser komplexa utmaningar i en stimulerande miljö. Om du letar efter en meningsfull och dynamisk roll, är detta platsen för dig. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten:
Vi letar efter en entusiastisk och tekniskt kunnig individ för rollen som Teknisk Supporttekniker hos en av våra kunder. Du kommer att vara en viktig del av ett grymt team och kommer att arbeta med både interna och externa IT-relaterade frågor.

Ansvarsområden:
  • Ge teknisk support både internt och externt för en blandning av Linux- och Windowsmiljöer
  • Installera och konfigurera datorer, skrivare, och nätverksenheter
  • Hantera interna ärenden och support för att säkerställa smidig drift av IT-system
  • Arbeta med VPN och säkerhetsrelaterade nätverkstekniker
  • Drift och underhåll av Linux-servrar
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har erfarenhet inom IT support eller drifttekniker och är serviceinriktad
  • Stort intresse för IT-säkerhet
  • Erfarenhet av Linux och Windowsmiljöer, server och klienter samt nätverkskunskaper i switchning, routing, TCP/IP
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
En anställning hos vår kund innebär att du är placerad i säkerhetsklass och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer därför att genomföras vid anställning.

Om kundföretaget:
Vår kund, ett privatägt svenskt företag grundat 1992, har sedan dess specialiserat sig på att utveckla högkvalitativa nätverkskrypteringslösningar för militära, myndighets- och företagskunder som verkar inom områden där absolut säkerhet i kommunikationen är av yttersta vikt.

Som en oberoende aktör inom branschen samarbetar de nära med näringslivet och olika myndigheter för att kunna erbjuda pålitliga, säkra och kostnadseffektiva krypteringslösningar som kan tillgodose deras specifika säkerhetsbehov.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?