Hoppa till innehåll
Forskningsinstitutet Hörselbron logotyp

Audionom till Hörselbron

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Hörselbron är en oberoende aktör som bedriver projekt inom audiologi, hörselteknik och hörselrehabilitering tillsammans med lärosäten, intresseorganisationer, regioner och företag.

Vi söker en erfaren audionom för att arbeta med kunskapsinsamling och forskning. Som vår nya medarbetare kommer du att utveckla och implementera strategier som förbättrar våra tjänster och metoder.

Du kommer att arbeta tillsammans med erfaren personal och vara del i ett större nätverk av kompetenser inom audiologi och hörselvård.

Arbetet sker i huvudsak på plats centralt i Stockholm men möjlighet finns till distansarbete beroende på din situation.

Vi söker dig som är utbildad audionom, gärna med en magisterexamen, och är intresserad av att utvidga ditt kunskapsområde. Det är en fördel om du har erfarenhet av kvalitetsförbättringsarbete. Du är nyfiken och har ett intresse för att utforska nya områden och metoder. Du är också en duktig kommunikatör och har lätt för att samarbeta med andra. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en deltidstjänst 50%. Skicka din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till oss idag för att söka den här spännande möjligheten. Beskriv gärna exempel på erfarenheter inom kvalitetssäkring eller andra engagemang inom professionen.

Tjänsten innefattar, tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, kollektivavtal, tjänstepension och tjänsteförsäkringar, friskvårdsbidrag
Forskningsinstitutet Hörselbron logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren