Hoppa till innehåll
Teamolmed AB logotyp

Ortopedteknisk patientmottagare till TeamOlmed Hagaplan

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

Vi söker nu en Ortopedteknisk patientmottagare till vår klinik på Hagaplan. Kliniken består av cirka 20 medarbetare med lång erfarenhet att arbeta med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel samt en butik som riktar sig mot privatkunder och sjukhuspersonal. Som ortopedteknisk klinik med nära placering till sjukhus och andra tvärprofessionella mottagningar är vi en självklar och starkt efterfrågad samarbetspartner inom många diagnosområden. Vi har goda relationer med andra yrkesprofessioner och möjligheterna är stora att utveckla dessa relationer ytterligare.

Dina arbetsuppgifter
Som ortopedteknisk patientmottagare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att ta emot och hjälpa patienter med skor och inlägg men även med enklare prefabricerade ortoser såsom knä- och fotledskydd. Efter intern utbildning hos oss arbetar du som förskrivare av ortopedtekniska hjälpmedel. Arbetsuppgifterna innebär bedömning av hjälpmedelsbehov samt anpassning och leverans av förskrivet hjälpmedel. Du ingår i gruppen av kliniska medarbetare och deltar i utvecklingsaktiviteter tillsammans med dem.

Vem vi söker
Vi söker dig som har:
  • Avklarad gymnasial utbildning
  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Flytande språkkunskaper i svenska
  • Grundläggande datorkunskaper
  • Det är meriterande ifall du har arbetat med försäljning/utprovning av individuella skoinlägg, eller arbetat i liknande roll inom idrott/träning/hälsa/friskvård
Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad, engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är van att arbeta med människor & service och du har ett intresse för fotrelaterade problem. Du även lösningsorienterad och har en god kreativ förmåga. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och gillar att arbeta med utveckling.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklingsprogram för rollen som ortopedteknisk patientmottagare. Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag, personalrabatt, tillgång till förmånsportal samt kollektivavtalad tjänstepension. Du kommer att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Vi på TeamOlmed erbjuder personlig utveckling och kliniska karriärmöjligheter både lokalt på kliniken och inom TeamOlmed Akademi. På TeamOlmed har vi som motto att ligga i framkant gällande ortopedteknik för vuxna patienter och utveckla processer och produkter som är relevanta för såväl vårt företag som för branschen.

Anställningen
Heltid, tillsvidare. 6 månaders prövotid tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Embla Medicals hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare:https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Torsplan-Sweden/Ortopedteknisk-patientmottagare-TeamOlmed-Hagaplan_REQ-3595-1

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday.

Sista ansökningsdag är 2024-08-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Teamolmed AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med cirka 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det ledande företaget inom ortopedteknisk verksamhet. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi vill att resultatet ska realisera våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed är en del av Embla Medical - en ledande global leverantör av innovativa mobilitetslösningar. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.