Hoppa till innehåll
Flexbo Resurs & Individstöd AB logotyp

Nu söker vi en kontaktperson/boendestödjare till vårt team på Flexbo

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Som Kvalificerad Kontaktperson/Boendestödjare gäller det att upprätthålla strukturer samt att samverka med klienter. Det sker bl.a. genom att aktivt arbeta utifrån genomförandeplaner och tydliggörande av struktur och stöd för att bidra tillsammans med individen för dennes fortsatta utveckling.

Du som person behöver gilla ett flexibelt arbete, vilket innebär stort ansvar för planerande av ditt vardagliga arbete tillsammans med klienten och kollegor. Samtidigt behöver du vara lugn, metodisk, kreativ, lösningsinriktad och kunna hantera parallellprocesser och ångestreducering i det dagliga arbetet för att på så sätt nå långsiktiga mål. Framförallt ska du tycka om att se andra människor växa.

Du har god kunskap i svenska språket och har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Du tycker att det skulle vara stimulerande att arbeta i en mindre organisation med närhet i samverkan och till beslut. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar förtroendetid för att kunna möta klienterna på bästa sätt.

Du har B-körkort

Vi tar emot ansökningar löpande och jobbar aktivt för att hitta en lämplig kollega snarast.
Flexbo Resurs & Individstöd AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 oktober 2024 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flexbo Resurs & Individsstöd erbjuder öppenvårdsinsatser, stödboende enligt SoL.

Vi arbetar utefter en humanistisk människosyn där vi värdesätter alla människors lika värde, oavsett ålder, nationalitet, kön, etnicitet, religion, kultur, sexuell läggning, könsidentitet eller fysisk och psykisk förmåga.

Våra insatser och vår organisation skall präglas av omtanke, engagemang och samverkan i alla led. Vår strävan är att uppfattas som en samarbetspartner och ett komplement till kommunernas egna verksamheter.