Hoppa till innehåll
Exclusive Cars i Stockholm AB logotyp

Nu söker vi en reservdelssansvarig till vår anläggning i Västberga.

Publiceringsdatum
10 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Anläggningen är en fullserviceanläggning med verkstad och rekondavdelning. Som reservdelsansvarig på Exclusive Cars kommer du att jobba på en auktoriserad verkstad i ett sammansvetsat team med brinnande bilintresse där kundservice alltid är viktigast. Vi jobbar i huvudsak med amerikanska märken som Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford US, Lincoln, Jeep, Hummer, Ram Trucks, etc.


Tjänstebeskrivning

Som reservdelsansvarig ingår du i ett team om fyra personer som tillsammans ansvarar för kunddisken. Din primära roll är Reservdelsansvarig och dina sekundära roller är servicerådgivning samt tillbehörssansvarig.

Du kommer att jobba mot säljavdelningen, verkstad och kund i butik.

Som reservdelsansvarig ansvarar du för:
  • Beställning av reservdelar
  • Försäljning av reservdelar
  • Godsmottagning, uppackning och inleveranser
  • Verka för att butiken är attraktiv
  • Ordermottagning över disk, telefon, e-mail och web
  • Lagerhantering
Kompentenskrav
Du har tidigare erfarenhet av att jobba i kunddisk på ett bilföretag. Tjänsten kräver att du har väldigt stort fokus på kundservice, är ordningsam, klarar av hög stress och har stor social kompentens. Du är en bra organisatör med fallenhet för struktur och ordning.

Personliga egenskaper

Du är ambitiös samt värderar högt kundservice och kvalité. Att eftersträva effektivitet och förbättring är naturligt för dig.

Välkommen med din ansökan
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka din ansökan idag!
Exclusive Cars i Stockholm AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren