Hoppa till innehåll
EB Road Cargo logotyp

TRAFIKLEDARE TILL STOCKHOLM/JORDBRO

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
EB RoadCargo söker nu en trafikledare med erfarenhet från transportbranschen.

EB Road Cargo
är ett av Sveriges större privatägda åkerier. Vi har kontor på 12 platser runt om i Sverige som sysselsätter drygt 200 fordon med ca 350 chaufförer.

Vårt team i Stockholm/Jordbro med 5 trafikledare behöver förstärkas med ytterligare en driftig kollega.

I rollen som trafikledare ansvarar du för att planera och optimera transporter av containers och trailers. Du kommer ansvara för att samtliga uppdrag är resurssatta med chaufförer och fordon på effektivast möjliga vis. Med stöd av dina kollegor förväntas du utföra arbetet på ett affärsmässigt och ekonomiskt fördelaktigt sätt.

En trafikledares främsta uppgift är att se till att godset är framme i rätt tid på rätt plats. Trafikledningen är en aktiv funktion där besluten är snabba och ingen dag är den andra lik. I rollen har du kontakt med chaufförer och kunder dagligen och du arbetar även med uppföljning, reklamationer och för tjänsten typisk administration.

Vem är du?

Vi tror att du är en lugn och kreativ person med stor egen drivkraft och har förmågan att ta snabba men genomtänkta beslut. Du bör ha en god geografisk kännedom om framförallt Stockholmsområdet och du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare har du god datavana och systemförståelse samt är duktig på administrativa uppgifter. Vi tror även att din sociala förmåga är hög, då det förekommer mycket kontakter inom och utanför företaget.

Vill du bli en av oss?

Varmt välkommen med din ansökan via formuläret nedan så hör vi av oss! Sista ansökningsdag är 30 augusti men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan redan idag. Vi vill gärna att du skickar in ett Personligt brev där du berättar om dig själv.

Om du har några frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till Magnus Molander på mail magnus.molander@roadcargo.se

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.ebroadcargo.se

EB Road Cargo logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EB Road Cargo är ett transportföretag med det lokala åkeriets fördelar. Våra tolv egna åkerikontor ger tillsammans med våra nära samarbetspartners ett rikstäckande nätverk.