Hoppa till innehåll
Coromatic AB logotyp

Servicetekniker Alarm & Monitoring

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Fredrik Appelfeldt
Telefon
Ansök nu
Trivs du med att arbeta med engagerade och kunniga kollegor som delar med sig och hjälper varandra? Vill du jobba i en organisation som genomsyras av förtroende och frihet under ansvar? Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan strömavbrott.

Om rollen
Som Tekniker inom Alarm & Monitoring på Coromatic kommer du att ha en central roll i att säkerställa driften av våra kunders kritiska anläggningar, såsom datacenter och kontorsfastigheter. Du kommer att arbeta med driftlarm och kommunikation mot överordnade styrsystem (BMS, DCIM) och ansvara för teknisk leverans av både nya installationer och serviceåtaganden. Arbetet innebär att du utför programmering (t.ex. PLC), konfiguration av övervakningssystem och tekniskt underhåll på redan driftsatta anläggningar.

Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara Stockholm, men eftersom vi verkar nationellt och i en nordisk kontext kan resor i tjänsten förekomma. Du blir en viktig del av ett starkt team som arbetar tätt tillsammans och stöttar varandra i att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Vem är du?
Vi söker efter dig som har:
  • Relevant utbildning inom automation & styr- och reglerteknik
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet av installation och service inom driftövervakning eller automations-/styr- och reglerområdet, gärna med kunskaper inom BMS- och kommunikationsprotokoll
  • Utbildning inom el och elsäkerhet är meriterande
På Coromatic står utveckling i fokus – grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos oss. Vi söker dig som är teknikintresserad, ansvarstagande och har förmågan att arbeta självständigt.

Låter vi som rätt match för dig?
Välkommen in med din ansökan i formuläret nedan (inget CV behövs) eller ring rekryterande chef Fredrik Appelfeldt på 073 535 67 33

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll.
Säkerhetsprövning görs i enlighet med bestämmelser i Säkerhetsskyddslagen (2018:585)

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler.
Coromatic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats. Coromatic har mer än 700 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som servicetekniker hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.