Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Junior nätverkstekniker

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team på ca 40 personer som arbetar med nätverkssupport. Tillsammans kommer ni att ansvara för incidenthantering, funktionssupport och användarstöd till företagets kunder. Ni kommer att genomföra felsökningar av förbindelser och ha löpande dialog med kunder, leverantörer och partners.

Efter en tid i rollen kommer du få omkring 2-5 kunder som du ansvarar lite extra för där du kommer att delta i månatliga möten tillsammans med kund.

I denna roll kommer du att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att skapa dig en bred kompetens där du lär dig en mängd system och en personlig utvecklingsplan som ständigt hjälper dig att vässa dina kunskaper.

Du kommer att arbeta i ett kontor som ligger centralt vid Hötorget i Stockholm med en social atmosfär.

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT / data / nätverk alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du självgående, social och serviceinriktad. Du är en problemlösare och kan ta egna initativ.

Krav

  • Eftergymnasial utbildning inom IT / data / nätverk alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Kunskaper inom TCP/IP och de vanligaste protokollens funktion som exempelvis BGP, OSPF, ISIS
  • Erfarenhet av Cisco
  • Flytande i svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande
  • Har arbetat i en kundnära roll
  • Är bekant med MPLS och anslutningstekniker för fiber

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu.

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Stockholm söker vi nu en junior nätverkstekniker som är i början av sin IT-karriär.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på sin karriär.