Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

IT-supporttekniker med spetskompetens inom nätverk

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta proaktivt med att förebygga IT-problem i kundens miljö tillsammans med ett team på över 10 personer. I organisationen är du bryggan mellan 1st line och driftteknikerna i en roll som 2nd line supporttekniker med fokus på nätverk. Detta innebär att du kommer hantera tidigare esaklerade ärenden, finnas som stöttning för 1st line support samt åka ut till kundens olika anläggningar och felsöka samt supportera kring nätverk. Arbetsuppgifterna är varierande beroende på de tekniska problemen, men du kommer arbeta med felsökning av brandväggar samt brandväggsregler, konfigurera switchar och routrar. Utöver det kommer du arbeta med trådlöst samt trådat nätverk inom Aruba.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du är en social person som har goda kommunikativa egenskaper och tar dig an nya tekniska problem på ett nyfiken sätt. Du arbetar stukturerat och har ett sinne för att prioritera ärenden. Vidare är det viktigt att du är en lagspelare som på ett prestigelöst sätt finns till för att stötta teamet när det kommer till enklare och mer avancerade problem, likväl som du arbetar effektivt självständigt när du åker ut och supporterar på andra anläggningar. Krav

  • Tidigare erfarenhet av IT-support inom 2nd line
  • Tidigare arbetat med nätverksrelaterade frågor
  • Konfiguration och installation av nätverksutrustning
  • Felsökning av trådlösa nät/trådade nät
  • Kunskap inom Windows, Active Directory samt M365-produkter
  • Körkort
  • Utbildning inom IT/nätverksteknik eller motsvarande
  • Uttrycker dig obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande
  • Aruba
  • SCCM
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Säkerhetsklassning kommer genomföras.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Emelie Flood +46734159378 Emelie.Flood@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till en av våra kunder i centrala Stockholm söker vi nu efter en serviceinriktad person som har en bred erfarenhet kring nätverk, nätverksutrustning och brandväggar. Du kommer arbeta som 2nd line IT-supporttekniker med fokus på kundens nätverk. Du kommer hantera eskalerade ärenden från 1st line support samt kommer åka ut till kundens olika anläggningar och supportera nätverk på plats. Kunden är verksam inom statlig sektor där de bedriver livsviktiga samhällsfunktioner. Du kommer ingå i ett professionellt team som ständigt arbetar för att bibehålla en stark gemenskap. Som en del av teamet kommer du arbeta för att trygga samhället i en livsviktig bransch. Hos kunden finns goda utvecklingmöjligheter inom din yrkeskarriär. Uppdraget är på 100% och börjar som ett konsultuppdrag där tanken sedan är att anställningen går över direkt till kunden. Du kommer utgå från huvudkontoret i centrala Stockholm men supportera flertalet anläggningar. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.