Hoppa till innehåll
Car-O-Liner Group AB logotyp

JUNIOR SÄLJARE TILL CAR-O-LINER (MELLANSVERIGE)

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Victor Ståhlkrantz
Email
Telefon
Om tjänsten
Hos oss kommer du att tillbringa större delen av veckan på kundbesök och ha friheten att själv planera din tid. Du blir en del av ett säljteam med fyra andra säljare som rapporterar direkt till försäljningschefen och arbetet sker på distans. Med ditt genuina intresse för verkstadsarbete inom fordonsbranschen, känner du dig hemma på verkstadsgolvet. Troligen har du själv arbetat där tidigare och vill nu, med ditt strategiska synsätt, hjälpa verkstäderna att identifiera och realisera utvecklingsmöjligheter för att öka deras lönsamhet. Du håller dig uppdaterad om branschens nyheter och är snabb på att agera när stora aktörer planerar nyetableringar – du vet att det är då du verkligen kan göra skillnad.

Du är inte ensam i detta arbete; du har hela Car-O-Liner-teamet bakom dig samt interna resurser för planering och projektering som stöttar i både utformning och design av verkstäderna vi levererar. Att upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer samt prospektera nya affärer är något du gör med stor skicklighet. Förutom kundbesöken hanterar du även tillhörande administration, såsom att skicka offerter, sluta avtal, ha eget budgetansvar och hjälpa till med finansieringen av affärerna.

Bor du någonstans mellan Norrköping och Uppsala? Då tycker vi att du ska scrolla ner och ansöka redan idag.

Kvalifikationer
Är du motiverad av att blanda jobbmöten ute på verkstäderna med trevliga samtal över en kopp kaffe? Vi på Car-O-Liner® söker en engagerad person med en varm blick och ett genuint intresse för och förståelse av fordonsbranschen. Du är skicklig på att vägleda dina kunder, och du är både engagerande och kommunikativ.

Du arbetar självständigt och hårt, driven av en vilja att utvecklas och representera Car-O-Liner® på bästa möjliga sätt. Du lägger lika stor vikt vid att hitta nya affärsmöjligheter som att vårda de befintliga kundrelationerna.

Ta med din positiva inställning och nyfikenhet så ser vi till att ge dig rätt förutsättningar och kvalitativa produkter att sälja. Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Ansök nu och bli en del av vårt team!

Meriterande
  • Erfarenhet av att ha jobbat i en bilverkstad och har därför förståelse för branschen
  • Du har en strategisk ådra och tänker på arbetsflödet i en verkstad
  • Självsäkert leende på körkortet ditt
  • Meriterande om du har gått från verkstad till att jobba med kundkontakt och sälj
Varför Car-O-Liner?
Vi är ett svenskt företag, välkänt inom vår bransch för våra högkvalitativa produkter och lojala medarbetare. Hos oss är välmående och trivsel i fokus, vilket har lett till att många av våra kollegor stannar länge och blir en del av Car-O-Liner-familjen. Vi är stolta över kvaliteten på våra produkter och den resa vi är på tillsammans. Skicka in din ansökan så hoppas vi att vi snart får möjlighet att träffas.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Mellansverige
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Victor Ståhlkrantz (Försäljningschef)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-08-15

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum då urval och intervjuer sker löpande.
Car-O-Liner Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Car-O-Liner®, en del av Snap-on® Incorporated, är i Sverige baserade i Kungsör och Göteborg. Car-O-Liner är en världsledande leverantör av högkvalitativa, teknologiskt avancerade system för reparationer och inspektioner i fordonsindustrin. Sedan 1973 har Car-O-Liner® varit känt för excellens, innovation och passion.

Idag tillhandahåller Car-O-Liner® en komplett lösning för skadeverkstäder, inklusive riktsystem, sammanfognings- och värmeutrustning, mätsystem, verkstadslösningar samt test- och kalibreringssystem. Dessutom erbjuder Car-O-Liner® sina kunder kontinuerlig support och några av de bästa produktutbildningarna i branschen.

Sedan hösten 2016 är vi en del av Snap-on Incorporated och befinner oss i en spännande och utvecklande period med verksamhet i stora delar av världen. Därför söker vi nu efter vår nästa säljare som får affärerna att rulla som en väloljad maskin. Är det du?