Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Systemtekniker

Sista ansökningsdag
04 oktober 2024 (33 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Gillar du tekniskt arbete med kundkontakt? Vill du bidra till förbättringar och jobba med engagerade kollegor? Toshiba Tec Nordics söker en motiverad mjukvaruinstallatör till sin serviceavdelning.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos Toshiba.

Om företaget

Toshiba Tec Nordic är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering och en del av Toshiba, en av världens största tillverkare av elektronikprodukter. Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även PC, digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemtekniker hos Toshiba Tec Nordics arbetar du med installationer av mjukvara inom printers printlösningar mot kunder i Storstockholm. Uppdragen skiljer sig i karaktär och innebär exempelvis felsökning, konfigurering och/eller implementering av önskade lösningar hos kund. Utöver installation av mjukvara förekommer även visst underhåll av hårdvara samt hårdvarureparationer.

Du kommer ha en tät dialog med övriga kollegor i teamet som kan ge support vid de mer komplexa problemen. Vidare kommer du att utbilda kunder och interna kollegor i utveckling och förbättring av system, lösningar och produkter. Dina arbetsdagar är varierande och du kommer supportera primärt från kontoret via fjärrstyrning, men även ute hos kunder.

Du erbjuds en tjänstebil, alternativt ersättning för privat bil. Du erbjuds givetvis även en god on-boarding där du ges en gedigen introduktionsutbildning av Toshiba Tec Nordics produkter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* God kunskap i datakommunikation, nätverks- och IT-säkerhet, Active Directory, Windows Server, O365 och Google
* Obehindrade kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift
* B-körkort
* Utbildning inom området är meriterande

För att trivas i rollen som systemtekniker bör du ha ett stort teknik- och systemintresse och vilja bidra till ständiga förbättringar. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Som person är du kreativ och ihärdig och du gillar att utveckla kunder och affärer. Därtill är du strukturerad i ditt arbetssätt och du förstår vikten av att vara noggrann och ordningsam eftersom du är mån om att göra ett bra arbete. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är du serviceinriktad och förstår vikten av god kommunikation. Därtill har du en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Vidare är du flexibel och tillmötesgående, hjälper gärna till där det behövs och sätter alltid kunden i fokus.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos Toshiba.

Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig, David, på david.renblad@bravura.se.

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.