Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Space Planner / Junior analytiker till Dagab

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och är analytiskt lagd? Vill du dessutom vara starkt bidragande till att skapa ett mer datadrivet Axfood och därigenom förbättra deras konkurrenskraft och kundnytta? Dagab söker en Space Manager som ska addera affärsdriv och kommersiell analys i deras affärsprocesser.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag/vikariat via Bravura på heltid som varar i minst ett år. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. De utvecklar även sina egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet genom att driva och utveckla koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Hos Dagab får du möjlighet att vara med och påverka det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå då hur viktiga medarbetarna är för dom.

Arbetsuppgifter

I rollen som Space Manager tillhör du Axfoods Space Management team på 15 personer som arbetar tvärfunktionellt med kommersiell analys, ytoptimering och planogram. Du är en central del i samarbetet med kategorichefer, spacekoordinatorer och säljledare. Space Management är en tvärfunktionell enhet som arbetar tillsammans med hela Dagab Inköp & Logistik och övriga koncernbolag inom Axfood med att ytoptimera varje butik utifrån datadrivna beslut. I ditt uppdrag arbetar du med planogram i Dagabs ytplaneringsverktyg baserat på kommersiell analys och ytoptimering. Du arbetar även i tvärfunktionella projekt där du är med och tar olika initiativ mot kategoriorganisation och Axfoods butikskedjor. Du är drivande och proaktiv i att skapa analyser som bidrar till effektiviseringar, besparingar och försäljningsökningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi, industriell ekonomi eller liknande
* Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
* Erfarenhet från dagligvaruhandel, FMCG eller retail är meriterande
* Erfarenhet från projektledning är meriterande

För att trivas i rollen är du analytisk lagd. Du är en entusiastisk och nyfiken person som har en stark vilja att utvecklas och dela med dig av dina erfarenheter. Som person är du bra på att skapa goda och långsiktiga relationer, du är kommunikativ och har lätt för samarbeten. Du besitter en god initiativförmåga och har en inre drivkraft och uppskattar en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, industriell, supply chain, FMCG, daglig varuhandel, retail, torsplan, heltid, stockholm, Management konsult, Space manager, Space Management, inköp, logistik, koordinator, analytiker, Axfood, Dagab

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.