Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Senior IT-Tekniker

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet som IT Tekniker och söker dig till ett bolag med korta beslutsvägar och möjlighet att utvecklas? Har du erfarenhet av Microsoft 365 servrar och vill vara med på en spännande utvecklingsresa tillsammans med ett sammansvetsat team och härlig kultur? Sök då rollen som Senior Tekniker nu!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Ett företag som erbjuder IT-support och kommunikationstjänster för andra företag, med fokus på enkelhet, tillgänglighet, och ett kundorienterat förhållningssätt. De fungerar ofta som en extern IT-avdelning, hanterar allt från nätverksinstallationer och fjärrsupport till helhetslösningar för IT-projekt. Sedan starten 1997 har de byggt upp ett starkt rykte tack vare sin företagskultur som betonar engagemang, lojalitet och långsiktiga kundrelationer. Med huvudkontor i Solna, Stockholm, hjälper de över 700 företag att navigera i den digitala världen genom noggrant utvalda IT-produkter och tjänster som är både högkvalitativa och användarvänliga.

Arbetsuppgifter

Som Senior Tekniker i den här rollen ansvarar du för att hantera och underhålla IT-infrastrukturen hos företagskunder, med fokus på Microsoft-servrar, Microsoft 365 och nätverkssäkerhet, inklusive brandväggar som Fortigate. Rollen innebär också att arbeta direkt med kunder, både på distans och på plats, för att installera, konfigurera och optimera IT-system samt ge support och felsökning. Du är delaktig i projektledning, koordinera med teammedlemmar och driva projekt framåt.

* Hantering och underhåll av IT-infrastrukturer
* Microsoft-servrar, Microsoft 365, Active Directory och nätverkssäkerhet (inklusive Fortigate-brandväggar)
* Installation, konfiguration och optimering av IT-system både på distans och på plats hos kunder
* Felsökning och support för kunder inom olika IT-relaterade problem
* Delta i och leda IT-projekt, inklusive projektledning och samordning med teammedlemmar
* Arbeta både självständigt och i grupp

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Meriterande med relevant utbildning och certifikat
* Arbetslivserfarenhet av liknande roll
* Arbetslivserfarenhet inom IT och nätverksadministration, inklusive Microsoft-servrar, Microsoft 365, Active Directory och nätverkssäkerhet
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* B-körkort

Du är en drivande person som gärna tar initiativ och ansvar för att driva projekt framåt och hitta lösningar. Din kommunikativa förmåga gör att du kan förklara komplexa frågor på ett tydligt och förståeligt sätt, bygga starka relationer och skapa en positiv arbetsmiljö. Du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt som gör att du kan hantera flera uppgifter samtidigt utan att tappa fokus eller kvalitet. Du är framåtblickande och engagerad i att utvecklas tillsammans med företaget och dina kollegor, och du är alltid beredd att bidra till gemensamma framgångar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.