Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektledare till Intrum

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och skapa nöjda kunder genom effektiv och kreativ projektledning? Är du därtill tekniskt intresserad och tycker om stort ansvar och frihet? Hos Intrum erbjuds en flexibel och dynamisk roll med stora möjligheter till utveckling!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att kundföretaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och kundföretaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 20 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöden och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får de stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 9 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa.

Arbetsuppgifter

Som projektledare inom inkasso och fakturaservicetjänster, arbetar du med projektledning av teknisk integration mellan kundens system och Intrums system tillsammans med en System Integration Specialist. Varje implementering genomförs av en projektgrupp där du blir en nyckelspelare som håller i taktpinnen och säkerställer att alla parter levererar på sina uppgifter. Din roll är att upprätta kommunikation mellan kund och vår egen tekniska avdelning, säkerställa att projektet fortlöper som planerat och att kunden är nöjd i processen. Du arbetar också med en del tekniska frågor samt stöttning av befintliga integrationer/kunder. Rollen innebär att du samverkar med kunder, samarbetspartners inom IT och andra interna funktioner.

Intrum erbjuder ett dynamiskt och skapande arbete där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper, samtidigt som du bidrar till att optimera kopplingen mellan affärsverksamhet och teknik. I rollen har du många kontaktytor och stor påverkan på hur Intrums kunder upplever företagets tjänster och bidrar till bolagets framgång.

I rollen ingår du i avdelningen Client Onboarding som är en del av enheten Business Delivery. Tillsammans med IT, försäljning och kundsupport jobbar vår enhet nära Intrums alla kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av projektledning, föredragsvis inom tekniska projekt
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* God vana och kunskap i Office-paketet

För att trivas i rollen behöver du vara en ansvarsfull person som arbetar noggrant, strukturerat och effektivt. Du är flexibel och lösningsfokuserad, har lätt för att anpassa dig till rådande situation och prioritera, och omprioritera, när situationen kräver. Du tycker om att ha kundkontakt och motiveras av att skapa nöjda kunder och bidra till lönsamma affärer. Att alltid ge god service och bygga goda relationer kommer helt naturligt för dig.

Övrig information

Start: augusti
Plats: Sickla, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.