Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior Supply Chain Specialist till Atlas Copco!

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Atlas Copco Industrial Technique söker nu nästa drivna medarbetare som vill anta utmaningen som Junior Supply Chain Specialist. Om du trivs med högt tempo och många kontaktytor samt att göra analyser och uppföljningar för att säkerställa kundnöjdhet och liksom Atlas Copco drivs av visionen ”There is always a better way” är denna tjänst rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag då urvalet sker löpande.



Om tjänsten

I den här tjänsten har du möjlighet att utvecklas i en internationell miljö och välkomnas in i ett härligt team. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med kollegor inom logistikavdelningen samt ha mycket kontakt med fabriker, inköp, marknad, säljbolag samt distributionscenter.

Tjänsten passar dig som är nyexaminerad eller har jobbat ett par år och vill samla på dig värdefull erfarenhet från en etablerad organisation i internationell miljö. Service är vad som driver dig med en mix av analytiskt arbete. Du trivs i roller där du får agera spindeln i nätet. Du kommer vara bryggan mellan Atlas Copcos leverans och kunder samt säkerställer deras nöjdhet.

Känner du inte till Atlas Copco sedan tidigare? Se videon nedan om Atlas Copco och deras produkter:

Du erbjuds

  • Arbeta i en tvärfunktionell miljö på Atlas Copco Industrial Technique
  • Någon/några resor inom Sverige

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande



Arbetsuppgifter
  • Tillhandahålla professionellt logistikstöd till Atlas Copcos kunder och produktionsanläggningar - du kommer att vara länken genom hela leveranskedjan.
  • Kontinuerliga analyser för att följa upp leveranseffektivitet och säkerställa att lovade leveransdatum efterlevs.
  • Förbereda presentationsmaterial, diverse analyser samt KPI-uppföljningar.
  • Vara en kontaktpunkt för kundförfrågningar och lösa eventuella problem snabbt för att säkerställa kundnöjdhet.
  • Delta och driva leveransmöten med ansvariga från inköp, fabriker och interna funktioner för en smidig verksamhet.


Kvalifikationer
  • Har en civilingenjörsexamen inom Supply Chain, industriell ekonomi eller liknande.
  • Har flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Har goda kunskaper i Excel.

Det är meriterande om du har

  • Kunskaper i SAP.
  • Praktisk erfarenhet av Excel.
  • Praktisk erfarenhet av WinShuttle.
  • Arbetslivserfarenhet inom produktion.

Som person är du en ”team player” och utpräglat noggrann och ansvarsfull. Du har en god analytisk förmåga och ett strukturerat sätt att arbeta. Vidare ser vi att du är kommunikativ och självgående och känner igen dig själv i den sanna Atlas Copco-andan: ”There is always a better way”.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se