Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Lagerchef / Warehouse Manager

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en engagerad ledare med erfarenhet av lagermiljö? Är du dessutom strukturerad och trivs att arbeta både operativt och strategiskt? Här blir du erbjuden ett jobb på ett familjärt samt branschledande företag som kännetecknas av medarbetare med stort engagemang!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SMC Automation AB.

Om företaget

SMC Corporation grundades 1959 i Tokyo och är idag ett internationellt erkänt varumärke inom industriell pneumatik och automation. SMC bedriver sin verksamhet i samtliga världsdelar och försäljningsnätet omfattar fler än åttio länder. Det finns produktionsanläggningar i Japan, Kina, Singapore, Korea, Vietnam, Australien, USA, Canada, Tjeckien, Tyskland, Italien och England. SMC har totalt över 20 000 anställda och är världsledande inom området automation med tryckluft s.k. industripneumatik som kärnverksamhet. De har idag omkring 12 000 standardprodukter i 700 000 varianter. Produktprogrammet omfattar även elektriskt drivna linjärenheter, process- och flödeskontroll, med mera.

I Sverige finns SMC etablerat som SMC Automation AB med huvudkontor i Huddinge/Segeltorp. Utöver det har de även regionkontor i Göteborg, Lund och Växjö. SMC i Sverige har sedan 80-talet skapat en stabil plattform, inte minst genom att företaget har hjälpt svensk ”high-tech-industri” att automatisera sina tillverkningsprocesser. SMC har idag kunder inom all automation från noggrann tillverkning av LCD-skärmar till sågverk och tyngre industri. Företaget har haft en god utveckling och tillhör marknadsledarna inom sitt område. SMC Automation har ett omfattande nät av rikstäckande återförsäljare och samarbetspartners. SMC Automation har idag totalt runt 90 anställda.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagerchef har du en utvecklande roll med ansvar över personal och lagerflödet. Du har ansvar över en mindre grupp där du leder och utvecklar ditt team för att säkerställa en god kvalitet i arbetet. Du har det övergripande ansvaret för den interna logistiken där du driver den dagliga driften på lagret och leder arbetet i att utveckla lagerverksamheten. I rollen arbetar du med att lagret kontinuerligt förbättras och sätter upp mål kring säkerhet, kvalitet, produktivitet, leveranssäkerhet och kostnad. Du jobbar därtill administrativt med bland annat löpande inventering, inköp och personalplanering.

I rollen har du många kontaktytor och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor samt har kontakt med bland annat leverantörer, servicecenter samt centrallagret som är beläget i Belgien.

Arbetsuppgifter:
* Övergripande ansvar för lager och personal
* Ansvar för att lagerverksamheter bedrivs kostnads- och resurseffektivt
* Löpande arbete kring bland annat inventering och inköp
* Kontinuerligt driva förbättring och utveckling av verksamheten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst ett års erfarenhet av personalansvar
* Erfarenhet av arbete inom lager eller logistik
* God systemvana och kunskap i Officepaketet
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Kunskap i Movex eller M3 är starkt meriterande

Vi söker dig som är en naturlig ledare och som har en förmåga att skapa god stämning och sammanhållning i en grupp. Vi tror att du som person är noggrann och att du trivs med struktur och ordning. Du är duktig på att driva ditt arbete framåt och trivs att arbeta i en föränderlig miljö där du kan göra skillnad. Därtill är du som person trygg och ödmjuk och har ett genuint intresse för människor och ledarskap.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Segeltorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.