Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Finsktalande Customer Advisor

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du finsktalande och intresserad av att arbeta inom finans? Har du även en naturlig fallenhet för att ge god och professionell service? Nu erbjuds du möjligheten att arbeta i en familjär och coachande miljö där ni i teamet tillsammans jobbar mot uppsatta mål, hos ett företag som befinner sig på en expansionsresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos kundföretaget.

Om företaget

Just nu hjälper vi företag i Stockholm att hitta sin nya medarbetare inom bank och finans. Våra partners är varierande beroende på uppdrag, vilket är något du får höra mer om vid en intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen hanterar hela du kundresan kopplat till sparande och allt från administration till kundtjänst. Detta innebär att ansvarar du för kundkontakt via chatt, mail och telefon gällande frågor om deras sparkonton. Det kan även förekomma interna frågor per mail från andra avdelningar som du hanterar. Rollen innefattar viss administration gällande hantering av sparkontoansökningar och fullmakter, byten av utbetalningskonton såväl som avslut av sparkonton.

I din roll förväntas du driva och presentera förbättrings- och effektiviseringsförslag för att bidra till expansionsresan.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar
* Besvara inkommande samtal, chatt och mail från kunder och övriga interna avdelningar
* Administration av sparkonton
* Driva förbättringar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som finska och engelska
* Erfarenhet av kundservice
* God dator- och systemvana
* Meriterande med erfarenhet inom bank eller finans

Då företaget växer och månar om den kultur som etableras internt så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning. Vi tror att du är genuint engagerad att ge den bästa servicen till såväl kunder som dina kollegor. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Vidare är du prestigelös, tycker om att utvecklas och vill bidra till att företaget som du arbetar på växer. Då inget ärende är det andra likt, trivs du med att lösa olika typer av problem som uppstår i det dagliga arbetet samt se möjligheter framför problem. Du är en lagspelare som gillar att jobba i grupp och trivs i en miljö där kunskap delas med varandra. Slutligen är dumålmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar sedan hårt för att uppnå dem.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Augusti-September, enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, med möjlighet till distansarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.