Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Dynamics 365 CE/Power Platform-konsult hos XLENT

Sista ansökningsdag
06 december 2024 (39 dagar kvar)
Publiceringsdatum
07 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig med erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 CE/Power Platform som trivs i en framträdande roll och brinner för att arbeta med kundengagemang och affärslösningar

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos XLENT Cybernetics.

Om företaget

Teamet på XLENT Cybernetics består av konsulter med stor erfarenhet av Dynamics 365 CE/Power Platform. De kombinerar hög kompetens och professionalism med en familjär stämning. Deras framgångar beror på att de arbetar tätt ihop, lär av varandra och har roligt tillsammans. De värdesätter samarbete och ses varje dag, antingen via sina digitala kanaler eller på kontoret i centrala Stockholm.
XLENT Cybernetics hjälper sina kunder att digitalisera och effektivisera sin verksamhet genom att utveckla skräddarsydda system utifrån kundernas specifika behov. De tror på långsiktiga åtaganden och strävar efter att vara sina kunders partner. Därför tar de ansvar för helheten: projekt, förvaltningsåtaganden samt support. Detta gör att deras vardag är varierande och dynamisk, och alla hjälps åt där det behövs.

XLENT är en konsultorganisation inom IT och verksamhet som finns från Luleå i norr till Malmö i söder. Deras entreprenörsdrivna organisation har en platt struktur där alla är konsulter och alla hjälps åt att driva företaget framåt. De uppmuntrar engagemang, flexibilitet och kreativitet - och som medarbetare har man stora möjligheter att påverka både sin egen och bolagets utveckling. Framför allt har de kul tillsammans, tycker om att träffa sina kollegor, utbyta erfarenheter och göra varandra bättre!

Arbetsuppgifter

I rollen driver du och ansvarar för projekt och releaser för deras kunder, säkerställer att alla leveranser sker enligt plan och med hög kvalitet. Du hanterar förändringar och deltar aktivt i förvaltningsarbetet, vilket innebär att du kontinuerligt förbättrar och anpassar kundens system efter deras behov. Du utför verksamhetsnära anpassningar i kundens system för att optimera deras processer och arbetsflöden. Genom att proaktivt föreslå nya lösningar bidrar du till att förbättra kundens verksamhet och skapa mervärde. Dessutom deltar du i förstudier och kravställning, där du noggrant analyserar och dokumenterar kundens behov för att säkerställa att alla krav uppfylls på bästa möjliga sätt.

* Driva projekt och releaser för kunder
* Hantera förändringar och delta i förvaltningsarbete
* Utföra verksamhetsnära anpassningar i kundens system
* Proaktivt föreslå nya lösningar
* Delta i förstudier och kravställning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning, du är civilingenjör eller har likvärdig akademisk utbildning inom IT
* Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom Microsoft Dynamics 365 CE/Power Platform
* God teknisk förståelse och intresse för nya, digitala lösningar
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

För att trivas i rollen har du ett stort service- och kundfokus och strävar alltid efter att bygga goda kundrelationer. Du är driven och framåt, tar ansvar för att driva arbetet på ett effektivt sätt. Din flexibilitet och uthållighet gör att du noggrant och affärsmässigt kan hantera både tekniska och praktiska utmaningar.

Din drivkraft och ditt nytänkande gör att du ständigt strävar efter att förbättra och utveckla både processer och lösningar. Samtidigt har du ett pragmatiskt förhållningssätt, där du hittar praktiska lösningar som fungerar i verkligheten. Du är glad och positiv, och din positiva inställning smittar av sig på dina kollegor och kunder.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 december 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.