Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Reservdelscoach

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du på jakt efter nya utmaningar? Är du dessutom intresserad av ledarskap? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som söker som vår nya reservdelscoach till Bilia Mercedes-Benz i Kista.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som reservdelscoach ansvarar du för reservdelsfunktionen och styr det dagliga arbetet. Du arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör samt butiks- och grossistförsäljning. Som coach ansvarar du även för vissa administrativa arbetsuppgifter. Fokus kommer att ligga på själva ledarskapet där du med hjälp av olika uppföljningsverktyg och veckomöten coachar medarbetare för att dessa ska kunna nå uppsatta ekonomiska mål, göra kunderna nöjda och skapa bra gruppdynamik.

Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom personal- och resultatansvar. Har du biltekniska kunskaper är det meriterande. Du har god datavana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Vi söker dig som är en naturlig coach och intresserad av ledarskap. Du är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera din omgivning i både med- och motgångar.

Det faller dig naturligt att kommunicera och skapa goda relationer både internt och externt. Då Bilia ligger i framkant teknisk ser vi att du trivs med att utvecklas, är lösningsorienterad och målinriktad.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på Bilia Mercedes-Benz i Kista. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren