Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Självgående avdelningsassistent till Scania

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som avdelningsassistent kommer du att ha ett stort administrativt ansvar och du kommer att arbeta nära avdelningschefen och stötta i det dagliga arbetet. Arbetet utförs på plats hos Scania med möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Supportera avdelningens chefer administrativt.
* Ansvara för att beställa utrustning till och ordna behörigheter för nyanställda.
* Medverka vid ledningsgruppsmöten och ta anteckningar.


Om dig:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och kan hantera varierande arbetsuppgifter. Du bör vara självgående och ha förmågan att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du är organiserad och kan arbeta effektivt både självständigt och i team. Du trivs i en föränderlig miljö och har en god känsla för service.


Krav:
* Tidigare erfarenhet av administrativt arbete och liknande arbetsuppgifter
* Kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, både i tal och skrift


Viktigt för tjänsten är att du är självgående och kan planera ditt arbete självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om Scania:
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vill du vara med på resan? Vill du hjälpa oss att skapa en kreativ och effektiv miljö där vi tillsammans leder avdelningen mot framtida utmaningar?


Anställningsform:
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via Adecco med start omgående och pågår inledningsvis i sex månader.

Kontaktuppgifter:

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria von Schantz via Adeccos växel på 010- 173 73 00.

För frågor gällande registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Assistent, Administrativt arbete, Kontor, Fordonsindustrin, Scania, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.