Hoppa till innehåll
Adda logotyp

Relationsskapande inköpsstöd för nationella avtal Vård och läkemedel

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett stort intresse för inköp och offentliga affärer? Gillar du dessutom människor och är en duktig relationsskapare? Då har vi tjänsten för dig!

Adda söker nu dig som vill ta en nyckelroll i vår kategorigrupp vårdrelaterad förbrukning och läkemedel, där du kommer få vara med att driva och utveckla arbetet framåt tillsammans med våra kunder och intressenter där vi tillsammans skapar samhällsnytta i världsklass.

Om tjänsten
Som inköpsstöd kommer du ha en central roll i att stärka våra relationer med aktörer inom offentlig sektor i hela landet. I rollen jobbar du för att öka vår närvaro i kommunaffären, har dialoger med samarbetsorgan samt utvecklar, identifierar nya möjligheter och underhåller affärsrelationer.

I tjänsten ingår också att planera, boka och genomföra webinarer, möten och mässor för att marknadsföra våra erbjudanden och tjänster både digitalt och på plats hos våra intressenter. Du arbetar systematiskt med att ta fram målgruppsanpassade presentationer av våra ramavtal och kommunicerar dessa professionellt. Du kommer också att arbeta för ett fördjupande partnerskap med leverantörer för att öka vår kompetens och anpassa våra erbjudanden till det bästa för våra kunder. Samt arbeta med paketering och analys av Addas erbjudanden för att möta upp framtidens behov och utmaningar.

I rollen som inköpsstöd arbetar du kontinuerligt med målgruppsarbete för att öka nyttjandegraden av våra tjänster genom att samla kundinsikter genom möten, aktiviteter och enkäter samt presenterar dessa för teamet och Adda. Du kommer ansvara för aktuell marknads- och kommunikationsplan tas fram samt utföra och utveckla aktiviteter tillsammans med kategorigrupp och interna stödfunktioner.

Resor i tjänsten förekommer regelbundet nationellt.

Hos Adda kommer du ha möjlighet att växa och utvecklas inom rollen genom kontinuerligt lärande och nära samarbete med kollegor och intressenter. Rollen erbjuder stora möjligheter att påverka och bidra till vår framgång.

Kvalifikationer och erfarenhet:
  • Av relationsskapande arbete och affärsutveckling.
  • Inom områdena vårdrelaterad förbrukning, medicinteknik eller läkemedel.
  • Av att arbeta med kommuner, regioner och offentlig sektor.
  • Av projektledning.
  • God presentationsteknik.
  • Relevant eftergymnasial utbildning, eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.
  • Goda kunskaper i Office-paketet och digitala system.
Det är meriterande med produktkunskap inom vårdrelaterad förbrukning, medicinteknik eller läkemedel.

Krav
  • B-körkort.
  • Flytande svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska.
  • Kunna resa regelbundet i tjänsten nationellt.
Profil
Vi söker dig som har goda kommunikations- och relationsskapande förmågor. Du kan arbeta självständigt, planera och organisera ditt arbete, är kreativ och har förmåga att tänka strategiskt. Du har en god förståelse för hälso- och sjukvårdens behov och utmaningar och ett kundorienterat, flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt. Du har ett intresse för kontinuerlig förbättring och utveckling. Kanske har du tidigare arbetat som Key Account manager, kundansvarig, produktspecialist, inköpsansvarig, upphandlingsansvarig, försäljningsansvarig, affärsområdesansvarig eller liknande roll inom områdena vårdrelaterad förbrukning, vaccin eller medicinteknik.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Linda Höjer, linda.hojer@adda.se. Sista ansökningsdag är 30/9.

Om Adda
Adda är ett företag inom SKR som erbjuder tjänster och produkter inom digitalisering, strategisk försörjning och kompetensutveckling. Vi skickliggör våra kunder genom att utveckla kompetens och förmåga att ställa om. Det ger hela välfärden möjlighet att spara både tid och pengar. Adda har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet på www.adda.se.
Adda logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adda ägs av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) samt en majoritet av Sveriges kommuner - som också utgör våra kunder. Vårt uppdrag är att göra största möjliga nytta för våra kunder genom att erbjuda strategiskt stöd inom inköp och HR.

Med vår verksamhet vill vi förenkla vardagen för våra kunder, frigöra resurser och bidra till en hållbar utveckling inom den offentliga verksamheten.