Hoppa till innehåll
Ada Digital logotyp

Konsult / Interim - Data Engineer / BI-utvecklare

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du konsult / interim och söker nytt uppdrag som Data Engineer eller BI-utvecklare i Stockholm? Läs då vidare!

Här får du, med din expertis och erfarenhet, möjligheten att gå in och stötta en av våra kunder inom transportbranschen som Data Engineer där fokus kommer ligga på att utveckla och förvalta en modern dataplattform med hjälp av den senaste tekniken och molnbaserade lösningar.

Uppdraget förväntas starta i november och pågå under en längre tid.

Vi erbjuder dig

I detta konsultuppdrag har du som Data Engineer en viktig roll inom både utveckling och förvaltning. Rollen är bred och varierande med många kontaktytor. Du kommer få möjlighet att arbeta i ett agilt team och bidra till en datadriven kultur där du hjälper verksamheten att ta välgrundade beslut baserat på tillförlitlig data.

Det här gör du hos oss

I detta uppdrag bidrar du med din kompetens och erfarenhet inom Data Engineering och BI-utveckling. Dina arbetsuppgifter inkluderar:
  • BI-utveckling i en modern molnmiljö
  • Databasdesign och modellering
  • Kravanalys och lösningsframtagning
  • Utveckling av nya funktioner samt förvaltning
  • Dataintegrationer och dataflöden
  • Visualisering med verktyg som Power BI eller Looker
Ditt team och arbetsplats

Du kommer vara en del av ett kunnigt, agilt team som arbetar med att utveckla en robust och skalbar dataplattform. Arbetsplatsen är belägen i centrala Stockholm, med möjlighet till hybridarbete, både från kontoret och hemifrån.

Mer om dig
  • Minst 3-5 års erfarenhet av Data Engineering och/eller BI-utveckling
  • Erfarenhet av Datamodellering (t ex Kimball eller liknande)
  • Erfarenhet av SQL
  • Har ett stort intresse av Data Engineering och Business Intelligence
  • Har en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, civilingenjör eller liknande
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Har erfarenhet av att arbeta med molnmiljö
Vi ser gärna att du är tillgänglig omgående, men om du är tillgänglig längre fram tar vi gärna emot din ansökan och håller kontakten för framtida uppdrag!

Så här får vi kontakt

Detta är ett konsultuppdrag där du antingen blir anställd av oss på Ada Digital eller anlitas som underkonsult, beroende på vilken lösning som passar dig bäst. I tillsättningen strävar vi efter att ge dig en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! För att ansöka behöver du inte bifoga några dokument. Skriv istället en kort motivering och bifoga din LinkedIn-profil. Urval kommer sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Ada Digital logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se