Hoppa till innehåll
Ada Digital logotyp

Konsult / Interim - Arkitekt inom IT-infrastruktur

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du konsult / interim och söker nytt uppdrag som Arkitekt inom IT-infrastruktur i Stockholm? Läs då vidare!

Här får du, med din expertis och erfarenhet, möjligheten att gå in och stötta en av våra kunder inom transportbranschen som Arkitekt inom IT-infrastruktur, där fokus kommer ligga på att hålla ihop alla delar för en större migrering från stordator upp till molnet (Azure).

Uppdraget förväntas börja så fort som möjligt och pågå under en längre period.

Vi erbjuder dig

I detta konsultuppdrag har du som Arkitekt inom IT-infrastruktur en konsultativ och operativ roll. Rollen är bred och varierande med många kontaktytor. Du kommer få möjlighet att driva en kritisk förändringsprocess genom att leda migreringen av IT-system från stordatorlösningar till en molnbaserad infrastruktur. Ansvaret är både på taktisk och strategisk nivå inom området.

Det här gör du hos oss

I detta konsultuppdrag bidrar du med kunskap och erfarenhet inom IT-infrastruktur, nätverk och ledarskap. Det är en strategisk och operativ roll med inslag av bland annat:
  • Förändringsledning
  • Utvecklingsprocesser
  • IT-infrastrukturarkitektur och molninfrastruktur
  • Koordinering av migreringsprojekt från stordator till molnet
  • Kvalitetssäkring och uppföljning
Ditt team och arbetsplats

Du kommer vara placerad i moderna lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att jobba hybrid, dvs. både på plats från kontoret och hemifrån.

Mer om dig

Vi söker dig som är konsult / interim och som har flera års erfarenhet av att arbeta som Arkitekt inom IT-infrastruktur eller motsvarande. Du har erfarenhet av att leda större IT-migreringsprojekt, gärna övergångar till molnbaserade lösningar inom Azure eller motsvarande.

Vi söker konsulter som är tillgängliga i närtid, men vi ser också att vi kommer ha behov framåt, så hör gärna av dig eller gör en ansökan om du också kommer vara tillgänglig längre fram. Vi har dig gärna i vårt nätverk för framtida uppdrag!

Så här får vi kontakt

Detta är ett konsultuppdrag där du antingen blir anställd av oss på Ada Digital eller anlitas som underkonsult, beroende på vilken lösning som passar dig bäst. I tillsättningen strävar vi efter att ge dig en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! För att ansöka behöver du inte bifoga några dokument. Skriv istället en kort motivering och bifoga din LinkedIn-profil. Urval kommer sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Ada Digital logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se