Hoppa till innehåll
Ada Digital logotyp

Jobba extra på Ada Digital som Talent Agent

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vågar du prova det oprövade? Ser du lösningar där andra ser problem? Välkommen som Talent Agent på deltid hos oss på Ada Digital.

Ada Digital i Stockholm söker nu en Talent Agent för att jobba extra 1-3 dagar i veckan. Vi är specialister på rekrytering, konsulter och talangprogram inom IT och digital utveckling. Krångligt, kanske du tänker då - absolut inte! Vi vet att för att lyckas så behöver man jobba på ett helt annat sätt än tidigare. Tänka om. Och göra tvärtom. Gillar du att behöva använda både pannbenet och det som finns bakom det är rollen som Talent Agent rätt för dig.

Vi erbjuder dig

Här är du del av en organisation som är liten nog att vara enkel att påverka framåt - och som samtidigt erbjuder trygghet och utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig:
  • Ett flexibelt och långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier
  • Att arbeta med rekrytering till spännande kunder, stora som små och inom en bredd av branscher
  • Att arbeta med rekrytering med ett agilt, datadrivet arbetssätt med fokus på både teamwork och kontinuerliga förbättringar
  • Det roligaste ansvaret i vår process: att kartlägga, hitta, approchera och attrahera kandidater och vara med från första kontakt till signerat avtal.
Och oroa dig inte om du inte vet vad en Agil Coach, Data Engineer eller Release Manager gör och vad de går igång på - det lär du dig hos oss.

Det här gör du hos oss

Som Talent Agent är du vårt nav! Du arbetar tillsammans med våra rekryterare i deras rekryteringsprocesser och dina arbetsuppgifter omfattar:
  • Gemensamma uppstartsmöten hos våra kunder där du och ansvarig rekryterare tillsammans ringar in kompetens- och attraktionsprofil för rollen som ska rekryteras.
  • Att skriva säljande annonser där du lyfter fram det unika i varje tjänst.
  • Search enligt vår agila rekryteringsprocess, där du använder digitala verktyg (bland annat Linkedin Recruiter) och sociala medier för att nå ut till passiva kandidater som inte är aktivt arbetssökande.
  • Att stötta våra Talent Business Partners i att hantera ansökningar, kandidater, referenstagningar och bakgrundskontroller.
  • Säkerställa en fantastisk kandidatupplevelse och vara med och ständigt utveckla vårt arbetssätt.
Ditt team och arbetsplats

Du blir del av ett innovativt, inkluderande och engagerat företag och arbetar tätt tillsammans med alla våra rekryterare. Du kommer arbeta närmast det team som arbetar med kandidatattraktion och utveckling av vårt search-arbete, som just nu består av 5 personer. Vi har alla olika bakgrunder och erfarenheter - vissa av oss har jobbat med rekrytering innan och vissa har lärt sig området hos oss.

Vi sitter tillsammans med vårt moderbolag TNG i nyrenoverade lokaler bredvid Mall of Scandinavia och Solna Station. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och vi har en genomgående positiv energi.

Mer om dig

Vi söker dig som studerar på eftergymnasial nivå och som har minst 2 år kvar av dina studier. Inriktning är mindre viktigt men vi tror att någon som pluggar exempelvis personalvetenskap, IT, analys, ekonomi, sälj eller marknadsföring skulle tycka att det vi gör är roligt. Vårt arbetsspråk är svenska och vi söker dig som kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi söker dig som vill utveckla dina kunskaper inom rekrytering och har ett genuint intresse för IT och tech. Vi på Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace - världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också - lösningsorienterad, självgående, kreativ och med en positiv grundinställning.

Så här får vi kontakt

Vi på Ada Digital strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Ada Digital logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är en nischad partner inom innovativa rekryterings-, konsultlösningar och talangprogram inom IT, specialiserade inom agil, datadriven produktutveckling med förståelse för ny teknik och digitalisering. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, Data & Analytics, Digital Commerce och IT-säkerhet.

Vi brinner för att bidra till en jämställd och mångfaldig IT-bransch och hur ny teknik och datadrivna rekryteringsprocesser kan hjälpa oss att göra detta. På Ada Digital älskar vi verkligen data och de insikter vi kan få från den! Det hjälper oss dagligen att arbeta smartare, lösa kompetensbehov och identifiera topptalanger för framtiden.