Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Supply Planner till internationellt företag i Solna

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som Supply Planner och lockas av att jobba med välkända varumärken? Vår kund erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med fokus på innovation och kontinuerlig förbättring, samtidigt som de värderar sina medarbetare högt vilket bekräftas genom utmärkelser som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Här får du möjlighet att arbeta fritt under ansvar, få påverka och utvecklas i en internationell organisation med starka värderingar och ett tydligt syfte!



Om tjänsten

Vår kund har som mål att förvandla sin Supply Chain till en strategisk konkurrensfördel genom att leverera hög kund- och varumärkesnytta med rätt servicenivå och kostnadseffektivitet. För att stärka sin position ytterligare söker de nu en Supply Planner. I denna roll blir du en viktig del av teamet med uppgiften att optimera lagernivåerna och säkerställa högsta möjliga servicenivå till lägsta kostnad och minimalt slöseri.

Som Supply Planner driver du S&OP-processen och utvecklar företagets arbetsmetoder. Du analyserar resultat och KPI:er, initierar förbättringar och ser till att lagernivåerna ligger på rätt nivå för att maximera leveransservicen. Vi letar efter en analytisk och initiativrik person som vågar ta plats och fatta beslut. Du kommer samarbeta med kollegor inom andra funktioner och i andra länder, samt ha ansvar för orderflödet, lagernivåer och hantering av eventuella avvikelser.

Academic Work har ett gott samarbete med företaget idag, med befintliga konsulter som trivs mycket bra. Hos företaget får du möjlighet att växa i din yrkesroll, arbeta med internationellt välkända varumärken och bli en del av en arbetsplats där man hjälps åt.



Arbetsuppgifter

Du kommer exempelvis att:

  • Analysera resultat och KPI: er för att grundat kunna initiera och implementera kontinuerliga förbättringar
  • Planera och optimera lagernivåer
  • Bevaka och hantera avvikelser
  • Arbeta brett mot interna och externa kontaktytor så som marknadsavdelningarna, lager, leverantörer, transportörer och produktkategoriansvariga för att säkerställa ett kostnadseffektivt flöde med rätt leveransservice i hela värdekedjan.
  • Arbeta aktivt för att driva S&OP-processen och kontinuerligt utveckla processer och arbetssätt
  • Arbeta med orderläggning och leveransuppföljning


Kvalifikationer
  • Har en slutförd kandidatexamen inom Supply Chain eller liknande
  • Trivs och tidigare presterat i en analytisk roll då du kommer arbeta med analys av resultat och KPI: er för att grundat kunna initiera och implementera kontinuerliga förbättringar
  • Behärskar Svenska och Engelska obehindrat i såväl tal som skrift, då arbetsuppgifterna kräver detta

Det är meriterande om du har

  • Masterexamen inom lämpligt område
  • Tidigare erfarenhet som Supply Planner och leveransplanering (minst 2 år)
  • Erfarenhet av liknande roll inom dagligvaruhandeln

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Kommunikativ
  • Strategisk
  • Strukturerad
  • Nyfiken och initiativtagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se