Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Operation Excellence Manager till Dagabs logistikcenter i Bålsta

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och spela en central roll på ett av norra Europas största logistikcenter? Hos Dagab får du chansen att vara med och forma framtidens logistikverksamhet, där din erfarenhet av ledarskap och din passion för strategiskt arbete med fokus på förbättring står i centrum. I en dynamisk och varierande miljö blir du en nyckelspelare i Axfoods fortsatta framgång och tillväxt inom dagligvaruhandeln.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dagab.

Om företaget

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor. Välkommen du med!

Arbetsuppgifter

Som chef för Operationellt Stöd (Operation Excellence) på Dagabs logistikcenter i Bålsta har du en nyckelroll i den strategiska utvecklingen och ingår i ledningsgruppen. Du leder ett team på sju medarbetare inom stödfunktioner som stöttar produktionscheferna och dess organisationer. Teamet består av verksamhetsutvecklare, produktionskoordinatorer, kvalitetssamordnare och receptionister, och du ansvarar för deras utveckling och arbetsmiljö. Din roll kombinerar operativt ledarskap och strategisk planering, där du förbättrar arbetsprocesser för att optimera verksamheten. Du bidrar med insikter och idéer för att forma Dagabs långsiktiga strategier och arbetar kontinuerligt med att öka effektiviteten, motivationen och skapa en hållbar arbetsmiljö. Rollen kräver en balans mellan operativt ansvar och strategiskt tänkande för både kortsiktig effektivitet och långsiktig framgång.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Driva förbättringsarbete för att ständigt utveckla verksamheten
* Leda ett team som både operativt och strategiskt stödjer produktionscheferna, dess organisationer och ledningsgruppen i Bålsta.
* Stödja och utveckla ditt team för att uppnå högsta möjliga prestation
* Sätta upp operativa och finansiella mål och utveckla handlingsplaner för att nå dessa
* Stödja, koordinera och följa upp ledningsgruppens operativa och strategiska arbete
* Kunna täcka upp för produktionsledare eller produktionschefer när det behövs ute i verksamheten, ibland utanför kontorstid

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av operativt ansvar inom lager-, logistik- och produktionsmiljöer
* Erfarenhet av strategiskt arbete
* Erfarenhet av ledarskap och personalansvar
* Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt

I rollen som Chef inom Operationellt Stöd behöver du ha en förmåga att se och förstå olika sammanhang. Du tänker strategiskt men motiveras också av att arbeta operativt när det behövs. Som person är du driven, prestigelös och självgående, med ett starkt intresse för att både utveckla dina medarbetare och förbättra processer och resultat. Du har lätt för att skapa ett positivt arbetsklimat som uppmuntrar engagemang och innovation, och du är skicklig på att hitta lösningar på svåra problem. Med många interna kontaktytor är du kommunikativ och har en förmåga att samarbeta effektivt över olika avdelningar. Som ledare är du självmedveten, genuin, transparent och lyhörd, med en situationsanpassad stil. Du lyssnar på andras åsikter och ger konstruktiv feedback, vilket gör att du kan motivera och leda ditt team så att de känner sig delaktiga i arbetet mot uppsatta mål.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bålsta, norr om Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.