Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studerande Sales Assistant till Filmic Art!

Publiceringsdatum
14 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du studerande och söker ett meriterande extrajobb? Har du ett intresse för film- och reklambranschen och brinner för business och att skapa kundrelationer? Då kan rollen som Sales Assistant på Filmic Art vara något för dig. Sök redan idag då urval sker löpande!Om tjänsten

Som Sales Assistant kommer du att stötta företagets VD samt exekutiva producent som i dagsläget ansvarar för försäljningen hos Filmic Art. Du kommer dels att ringa och boka möten med potentiella kunder, men även följa med ut och medverka vid möten med kunder. Filmic Arts kunder är främst olika reklam-/mediebyråer men även andra företag som använder sig av reklamfilmer. I rollen kommer du även att göra research om de bolag du kontaktar för att få en mer övergripande bild av deras verksamhet.

Du erbjudsKvalifikationer

Tjänsten passar dig som brinner för att skapa kundrelationer och som vill få en inblick i reklambranschen. Som person är du driven, orädd och kommunikativ. Du trivs med att ha flera kontaktytor och brinner för att skapa relationer med kunder. Vidare är du lyhörd och har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du tar gärna egna initiativ och du tar ansvar för ditt eget arbete.

Skallkrav:

  • Studier på eftergymnasial nivå med minst 1 år kvar av dina studier
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom sälj
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Ett intresse för sälj och finner reklambranschen spännande

Det är meriterande om du:

  • Studerar en utbildning inriktad mot ekonomi
  • Har tidigare erfarenhet från denna bransch

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående och driven
  • Kommunikativ och lyhörd
  • Ansvarstagande och strukturerad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se