Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studerande kursöppnare sökes på deltid under hösten!

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som kursöppnare får du chansen att arbeta på den ledande leverantören i Sverige av kvalificerad utbildning inom revision, redovisning, skatt och controlling. Vi söker nu dig som är serviceinriktad och vill ha ett meriterande extrajobb till hösten!Om tjänsten

Academic Work söker för vår kunds räkning en kursöppnare inom området Utbildning. Affärsområdet utbildning levererar mer än 100 olika utbildningar inom revision, redovisning, skatt och controlling. Nu behöver projektledarna avlastning under höstens utbildningar och vi letar efter dig som är tillmötesgående och känner dig bekväm med att stå inför deltagarna för att hälsa dem välkomna inför varje utbildningstillfälle!

Som kursöppnare kommer du att fungera som projektledarnas högra hand. Ditt ansvar blir att se till att allt är i ordning inför utbildningens start samt erbjuda högsta service till deltagare och föreläsare. Detta är det perfekta extrajobbet för dig som vill ha en extra inkomst vid sidan av dina studier men som samtidigt inte tar upp för mycket tid från skolan.

Du erbjuds

 • En unik möjlighet för dig att skapa ett värdefullt nätverk i näringslivet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Arbetsuppgifter
 • Se till att allt material packas upp och placeras ut inför utbildningstillfällena
 • Kontrollera att allt stämmer på kursanläggningarna mot vad projektledarna beställt
 • Hälsa deltagare välkomna vid kursens start och informera om praktiska detaljer


Kvalifikationer
 • Är studerande på minst 50%
 • Kan arbeta ca 2-4 morgonpass/vecka under hösten
 • Har erfarenhet av att arbeta inom service sedan tidigare
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, då språket kommer användas i det dagliga arbetet<

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Augusti
 • Omfattning: Passen är förlagda på morgonen mellan c:a 07:30 - 10:00, avvikelser kan förekomma. Oavsett om ditt arbetspass är kortare får du alltid betalt för minst 3 timmar.
 • Placering: Centrala Stockholm
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se