Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Student sökes som Office Coordinator till GetAccept!

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du på jakt efter ett givande och socialt extrajobb vid sidan av studierna? Då kan uppdraget som Office Coordinator vara något för dig. I rollen kommer du ansvara för att kontoret är i fint skick samt att alla medarbetare får en god service. Vi söker dig som är serviceinriktad och har förmågan att ta egna initiativ.Om tjänsten

På GetAccept tror de att kärnan i verksamheten ligger i konsten att avsluta affärer, och deras uppdrag är att revolutionera hur det görs. GetAccept omformar framtiden för B2B-försäljning genom att ge intäktsteam möjlighet att öka vinstfrekvensen genom att engagera och förstå köpare, från möjlighet till undertecknad affär. Med över 5 000 kunder i över 50 länder är GetAccept den marknadsledande Digital Sales Room-plattformen. Nu söker de efter sin nästa Office Coordinator som stöttar upp 2-3 halvdagar i veckan på Stockholmskontoret.

För att passa i rollen är du en social person med sinne för service. Du gillar att vara spindeln i nätet och lämnar inga lösa trådar i ditt arbete, och du har alltid har kontoret och kollegornas bästa top of mind. Du är dessutom bekväm i en roll med ansvar och har ett sinne för ordning och reda. För att bli långsiktig ser vi också att du vågar ta egna initiativ och arbeta självständigt. Vi letar efter dig som gladeligen gör det lilla extra och tar initiativ för att sprida härlig energi till kollegor och besökare. Du förväntas anamma och efterleva GetAccept's core values: do more with less, team wins, deliver excellence, think crazy differently och be dedicated by heart.

Du erbjuds

  • Ett socialt och roligt extrajobb att kombinera vid sidan av dina studier
  • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär


Kvalifikationer
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från reception eller motsvarande roll
  • Studerar på universitet med minst 12 månader kvar
  • Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har

  • Tidigare arbetat som Office Coordinator
    För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
  • Social och självgående
  • Initiativtagande och strukturerad
Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se