Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Student sökes som kundtjänstmedarbetare till Lendo!

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du student och brinner för att ge utmärkt service och har tidigare arbetat med kundbemötande? Trivs du bra med att arbeta i en rådgivande roll och har kundtjänstvana? Då är det här möjligheten för dig, sök redan idag då vi arbetar med ett löpande urval!



Om tjänsten

Academic Work söker för Lendos räkning en kundtjänstmedarbetare som, på deltid under terminerna samt heltid under sommaren, kommer förstärka deras kundsupport team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i Lendos sammansvetsade kundtjänstteam. Ni kommer tillsammans att hjälpas åt med att ge Lendos kunder utmärkt service via olika kanaler som telefon, mail och chatt.

Som ny medarbetare får du under din första tid en introduktion. Introduktionen innefattar information om organisationen och medlyssning innan du börjar arbeta mer självständigt. Behovet är varierat och kan vara heldagar, eftermiddagar och kvällar under vardagar, samt under helger. Lendos kundtjänst har öppet måndag-torsdag 8-20, fredag 9-17, lördag-söndag 10-14. Flexibilitet förväntas från båda hållen för att få ihop ett schema som passar båda parter.

Vi ser gärna att du har en stor passion för att jobba med service. Du har förmågan att sätta dig in i kundens perspektiv och drivs av att överträffa kundens förväntningar i varje kontakt. Du har ett genuint intresse för lån och räntor och vill få en inblick i området.

Du erbjuds

  • Ett roligt deltidsjobb vid sidan av dina studier
  • Möjligheten att komma in i ett härligt team som stöttar och peppar varandra


Arbetsuppgifter
  • Besvara samtal och mail från kunder och samarbetspartners
  • Hantera enklare backoffice uppgifter så som att lägga in ansökningar


Kvalifikationer
  • Studerar på minst 50% vid universitet eller högskola i minst två år till
  • Har tidigare erfarenhet från kundtjänst och är serviceinriktad och sätter kunden i centrum
  • Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Har tidigare erfarenhet av arbete med telefon och dator som främsta verktyg
  • Har möjlighet att arbeta 16 h/vecka

Det är meriterande om du har

  • Tidigare arbetat i en liknande bransch, som exempelvis bank eller försäkringsbolag

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Serviceinriktad och tycker det är roligt att ge utmärkt service till kunder
  • Självgående och flexibel
  • Noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt
Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se