Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Student sökes för roll som ekonomiassistent!

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Studerar du ekonomi och är på jakt efter ett deltidsarbete som du kan kombinera med dina studier? Är du intresserad av att utvecklas i en roll inom ekonomi och administration? Se då hit! Vi söker dig som är prestigelös, flexibel och en energispridare. Missa inte chansen och sök redan idag!



Om tjänsten

Academic work söker för kunds räkning en ekonomiassistent på deltid. Bolaget är ett familjeägt trädgårdsföretag och sitter i trevliga lokaler söder om Stockholm. Vi söker ett energiknippe som vill utvecklas inom ekonomi och administration. För att lyckas i rollen ser vi att du som person är flexibel för arbetsuppgifter som kan dyka upp löpande under dagen samt prestigelös i vad som behöver göras. Du trivs i en koordinerande roll och är inte rädd för att ta tag i det som behöver göras. Vi ser helst att du kan arbeta minst två men gärna tre tillfällen i veckan.



Arbetsuppgifter
  • Hantera allt som berör leverantörsfakturor.
  • Sköta administrativa uppgifter såsom scanning av fakturor, beställning av kläder, ta emot post, kontakta leverantörer etc.
  • Ta hand om inkommande tidrapportering och säkerhetsställa att förgående veckas tider finns på respektive kund.


Kvalifikationer
  • Studerar på eftergymnasialnivå, gärna inom ekonomi.
  • Har goda datorkunskaper.
  • Har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift då det krävs för arbetets utförande.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Anpassningsbar
  • Strukturerad
  • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se