Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Samhällsintresserad koordinator på deltid till Studia

Sista ansökningsdag
11 november 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en samhällsintresserad student med fallenhet för administration och kundkontakt? Vill du vara med och bidra till att utbilda och utveckla offentlig sektor, vid sidan av studierna? Sök då denna tjänst, med start i november!



Om tjänsten

Studia är företaget som erbjuder högkvalitativa kurser och konferenser för anställda inom offentlig sektor i Sverige, framför allt inom områdena samhällsbyggnad och miljö. Studia samarbetar alltid med de mest kunniga och pedagogiska föreläsarna, i syfte att ge ny kunskap och praktiska verktyg som kan användas i olika yrken inom offentlig sektor.
Studia drivs av tre personer, med mycket lång erfarenhet av att utforma och genomföra målgruppsanpassade kurser och konferenser av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta nära både marknadschefen samt de övriga två medarbetarna som arbetar som kursansvariga.

I den här tjänsten erbjuds du en unik chans att jobba nära offentlig sektor och få god inblick i processerna gällande utbildning och utveckling. Vidare erbjuds du en flexibel tjänst med remote-arbete, där du planerar vilka dagar och tider i veckan du kan jobba i samråd med din chef.



Arbetsuppgifter

Studia identifierar aktuella behov av kompetensutveckling och bidrar till att utveckla den offentliga sektorn i Sverige genom sina utbildningar. I din tjänst kommer du att:

  • Primärt uppdatera Studias databas med rätt kontaktuppgifter.
  • Hantera administrativa uppgifter inför och vid kursgenomförande.
  • Genomföra undersökningar inför kommande kurser, genom telefonintervjuer med olika målgrupper inom offentliga sektorn.


Kvalifikationer
  • Studerar på eftergymnasial nivå med minst ett år kvar av studier (tidigast examen årsskifte 25/26)
  • Har god systemvana samt grundläggande kunskaper i Excel.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, skriftligt och muntligt.
  • Har ett samhälls- och miljöintresse.

Som person är du kommunikativ, noggrann och har ett öga för detaljer. Du har en god förmåga att arbeta självständigt. Vidare har du lätt för att samarbeta och att uttrycka dig väl, både muntligt och skriftligt. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice och/eller administration ser vi det som ett plus. Viktigt för denna roll är att du är bekväm med att prata i telefon då telefonintervjuer förekommer.

ÖVRIG INFORMATION

  • Omfattning: Deltid, 12 timmar i veckan. Möjlighet att eventuellt jobba fler timmar vid behov.
  • Start: 8/11 2024
  • Placering: Remote. Du bör dock vara baserad i Stockholmsområdet.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 november 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se