Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Nyexad Civiilingenjör till Xylem!

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett stort intresse för matematik och är en junior mjukvaruutvecklare som är redo för nästa kliv i din karriär? Då är detta chansen för dig! Som Junior Fullstack utvecklare kommer du att arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor för att utveckla Xylems interna system. Xylem är ett innovativt och marknadsledande bolag som är specialiserat inom vattenteknik och vattenpumpar. Vi ser fram emot att erbjuda dig med ett stort tekniskt och matematiskt intresse en roll på en arbetsplats där många Academic Work-konsulter har påbörjat sin karriär. Ansök redan idag!Om tjänsten

Med en mångfaldig, global arbetsstyrka som verkar i mer än 150 länder världen över har Xylems varumärken marknadsledande positioner som vilar på ett stolt arv av över 100 år inom industrin. Xylems medarbetare representerar många olika talanger, erfarenheter och perspektiv som driver innovationer som spänner över hela vattencykeln, från mätningar och insamling via behandling och distribution fram till återgången till miljön. Med andra ord är Xylem ett ledande bolag inom vattenteknik. De befinner sig nu i en spännande expansionsfas där de utökar sitt produktsortiment för att ytterligare stärka sin position på marknaden.

Som Junior Fullstack-utvecklare kommer du att bli en del av deras kompetenta utvecklingsteam av ingenjörer som designar och utvecklar deras interna system. Du kommer att spela en nyckelroll i att möjliggöra försäljningen av deras toppmoderna turbiner med hjälp av befintliga verktyg. Om du är en junior mjukvaruutvecklare med ett starkt intresse för matematik och är redo att ta nästa steg i din karriär, är detta en fantastisk möjlighet för dig!

Vi antar att du är nyfiken att lära känna Xylem som företag bättre? Det gör du enkelt genom att titta på denna film:

Xylem har dessutom vunnit flera olika priser, varav ett pris är Guldknappen, där dom blivit utnämnda till Sveriges mest föräldravänliga arbetsplats, då de arbetar för att deras anställda ska få ihop arbetslivet med privatlivet.

Du erbjuds

  • Arbeta nära en högkvalitativ produkt som transporterar och renar vatten globalt
  • En arbetsplats där du förbättrar livsvillkoren för människor runt om i världen
  • Kompetensutveckling hos ett väletablerat företag där din upplärning är individanpassad beroende på din nuvarande kompetens

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för matematik och som är hungrig på att utvecklas.

  • Avklarad civilingenjörsutbildning
  • Kunskaper inom praktisk matematik tex inom kurvor, beräkningar
  • Drivit egna projekt under studietiden inom praktisk matematik tex räknat på solkraft, rymdskepp osv
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har

  • Kunskap i programmering - gärna i Solver
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom utveckling

För den här rollen kommer vi lägga stor vikt i din personliga egenskaper. Vi ser att du är självgående och vågar ta för dig samt är en fena på att lösa problem. Vidare är du orädd och nyfiken.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se